Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitna irmina

Trójkąt

Polecane posty

Gość błękitna irmina

Jestem z moim chłopakiem od półtora roku, mieszkamy razem wydawało się że jesteśmy szczęśliwi. Niecały rok temu dowiedziałam się że na początku naszego związku spotykał się ze swoją byłą dziewczyną aby się na niej " odegrać " za to że zdradziła go i rzuciła. Dowiedziałam się tego po kilku miesiącach od całej sytuacji, totalnie przez przypadek, ale postanowiłam mu wybaczyć, mimo że nie mogę o tym zapomnieć. Mają wspólnego psa, to było pretekstem na początku, dlatego wychodził ode mnie w środku nocy zanim razem zamieszkaliśmy, bo ona zadzwoniła że jest coś z psem, tak na prawdę to była ściema dla mnie. Wybaczyłam mimo wszystko. Ja nie powiedziałam mu całej prawdy o moim życiu zanim go poznałam, bo uznałam że to co było zanim byliśmy razem nie ma znaczenia, dlatego nie wypytywałam o jego życie zanim byliśmy razem, ale on się wściekł, choć zostaliśmy ze sobą. Mimo wszystko ciągle się kłócimy przez tą laskę, ja nie mam już sił.. Wczoraj poszliśmy żeby ustalić dni kiedy będzie wpadał do nas pies aby nie musiał z nią rozmawiać,a dowiedziałam się że w dniu jego urodzin, po seksie ze mną poszedł do niej.. Załamało mnie to totalnie. Powiedziałam mu że albo jedno albo drugie. Nie powinnam tak robić ale nie mogę ciągle myśleć co się dzieje gdy on tam chodzi. Wiem że on nie zrezygnuje z wyprowadzania psa, więc co, ja muszę odejść?

Gość gość
To nie jest trojkat...to czworokąt:-D

Gość gość
heheheh pies jest wazniejszy od ciebie :) uwazaj zeby jakiegos syfa nie podlapac od maczanego to tu to tam czlonka

Gość gość
nie rozumiem tego, ze spotykal sie z nia aby sie odegrac. w jaki sposob bylo to "odegranie sie"?

Gość błękitna irmina
Chciał rozbić jej nowy związek, zdobyć jej zaufanie.. Mówił jej wtedy np że to z nią było mu dobrze w łóżku, że ciągle się ze mną kłóci, że nic do mnie nie czuję, że jest ze mną tylko po to bo mu się nudzi itp. Wyczytałam to i byłam w szoku. Zamierzał później powiedzieć jej gdy ona zdecyduje się wrócić do niego że wcale jej nie chce itp, ale tego nie zrobił.. Wczoraj ciężko słuchało mi się ich rozmowy o tym że chcieli do siebie wrócić, a on powiedział jej że chciał się odegrać na niej, wtedy ona go wyśmiała i powiedziała mi że wielu rzeczy jeszcze nie wiem , choć on twierdzi że ona chce mnie tylko zdenerwować. To że jest manipulantką to fakt, ale coś jest w tym co ona mówi.

Gość gość
Pogon psa i chłopaka. Wykorzystuje Cie do swoich głupich planow. Nie tylko jego była jest manipulatorka, ale to on się Toba posluzyl jak przemiotem w ich zagrywkach.Zostaw szuje.

Gość błękitna irmina
Waszym zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest rozstanie?

Kobieto Ty moja, szanuj się... Zostaw tego s********a, zadbaj o siebie. Stracisz na niego nerwy i czas. Na świecie jest wielu wartościowych mężczyzn, olej szczura. ;)

Gość gość
oczywiście ze rozstanie, jak teraz jest taka sytuacja to kiedys bedzie jeszcze gorzej...z facetem na początku trzeba ostro: postawić sprawe,że to TY masz byc dla niego najwazniejsza. Inaczej zapomnij o szacunku i respektowaniu Twoich potrzeb. Wiem cos o tym, bo miałam kiedyś faceta dla ktorego na pierwszym miejscu był syn, poźniej matka, a ja na 3 miejscu z brązowym medalem;) taka relacja nie dla mnie. Jeszce o ile rozumialam dziecko, to matka juz niestety w gre nie wchodziła, choc maminsynkiem nie był. Razem nie jestesmy.

Gość gość
co za debilizmy- pytasz się o rade podstarzałych bab które przegrały życie ?

Gość błękitna irmina
Nie mam kogo się poradzić, on w oczach moich znajomych jest świetnym gościem. Wczoraj spałam na kanapie w salonie, traktuję go chłodno, ale nie wyobrażam sobie że cały czas tak to ma wyglądać. Nie wiem czy dobrze postępuje, już sama nie wiem co mam robić, miłość to jedna sprawa, ale chyba nigdy nie będę mogła o tym zapomnieć..

Gość gość
oczywiście mieszkasz z nim, pierzesz, gotujesz i płacisz połowę rachunków, co?

Gość błękitna irmina
Tak..

Gość gość
2014-03-10 15:12:50 [zgłoś do usunięcia] gość co za debilizmy- pytasz się o rade podstarzałych bab które przegrały życie ? ---------------- no tak...te 'podstarzale " to pewnie wg ciebie 30-letnie kobiety, a o problem zapytać najlepiej kogos takiego jak ty, gimbusa lub licealiste, wyedukowanego na necie:-D ---------------------- Powinnas Autorko przeprowadzić otwarta rozmowe ze swoim chłopakiem i nie pozwolić sobie na takie traktowanie.

Gość gość
to patologia, kłamstwa, zemsta, szpiegowanie, zdrada. Normalny człowiek nawet przez chwilę nie chciałby w tym brać udzialu.