Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie wrocilam z komisji PZON

Polecane posty

Gość gość

Zostalam uzdrowiona przez lekarza orzecznika Mam jaskre wrodzona, drugiego oka nie mam. Na tym widzacym mam zrosty, ubytek w teczowce, krotkowzrocznosc, jakas tam anomalie kata przesaczenia. Poza tym jestem po operacji usuniecia guza przysadki, wodoglowia, przedwczesnego dojrzewania, mam tam jakas skolioze, niedoczynnosc tarczycy. 5lat temu z wielka laska przyznali mi lekki stopien twierdzac ze chce wyludzic od panstwa kase, bo niepelnosprawnosc to dostaja osoby niewidome. Dzisiaj z kolei zostalam poinformowana, ze przepisy sie zmienily i osoby jednooczne sa uznawane za calkowicie zdrowe, a fakt ze w widzacym oku mam jaskre, etc jest niewystarczacy zebym cokolwiek dostala, bo tym okiem widze (niewazne jak). Przyznam szczerze, ze poczulam sie jakby ktos mi przywalil w twarz.

Gość gość
Odwołuj się od tego. Jak będziesz potrzebować pomocy daj znać

Gość gość
wspolczucie, oni to darmozjady ityle

Gość gość
Posiadanie tylko jednego sprawnego oka nie stanowi i nie może stanowić pełnej wzrokowej pełnosprawności. Brak widzenia stereoskopowego ogranicza wykonywanie pewnych czynności bo nie do końca sprawna jest w takim stanie zdolność oceny perspektywy czy odległości. Co reszty to nie będę nawet tego komentować.....to jest k****a skandal.Totalny skandal! Nie powinnaś tracić ani minuty czasu na pisanie tu. Powinnaś natychmiast iść z tym do mediów i z całą dokumentacją lekarską i przedstawić to.Mam na myśli jakieś media ogólnopolskie. Powinnaś też iść natychmiast do prawnika na porade prawna w zwiazku z tym co robic dalej. Decyzje o jakiej napisalas nalezy jak najszybciej zaskarżyć! Pozdrawiam. Ps Ten kraj i prawo w nim są niestety coraz bardziej chore i coraz czesciej przeciwko obywatelom.

Gość gość
mojego tatę ZUS też uzdrowił 30 lat na pierwszej grupie. Trzy zawały brak nerki druga na plastikowych przewodach moczowych, miażdżyca, cukrzyca zaawansowana niezłośliwy rak prostaty i ostatnio jakieś guzy na płucach czekamy na wyniki Lat 59 Od 3 lat sprawa w sądzie bo pan orzecznik uznał tatę za zdolnego do pracy Rentę wstrzymali i ojciec jest bez dochodu

Gość gość
Orzecznictwo w PL to jedno wielkie dno i nieporozumienie! Najgorsze, ze zwykle decyzje sa wydawane przez ludzi, ktorzy w ogole nie maja pojecia o danych schorzeniach i czesto przez najzwyczajniejszych urzednikow! To jest po prostu choree!

Gość gość
Niestety taka prawda Mojego męża po udarze orzekał ginekolog