Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzucona przez hindusa

Zostawil mnie hindus

Polecane posty

Wlasciwie oszukal..... Lazil, zawracal d**e, wydzwanial, wyznawal milosc do grobowej deski a teraz sie wydalo ze siostra mu zone w indiach znalazla. No bo takie tradycje. Rok bylismy razem, codziennie spotkania, codziennie wielka milosc a teraz sie okazuje ze tak dla zabawy. Naprawde nie pojmuje jak mozna byc tak podlym. Ja tak nie umiem. Wczesniej o tym nie wiedzialam ale podobno wielu tak robi tych co przyjezdzaja do europy, zabawiaja sie z europejkami, plodza kolejne dzieci a potem grzecznie informuja ze musza sie zenic bo tak wymaga rodzina. Ech...:-( a mnie serce peka z zalu, nie za nim ale ze smutku, ze ktos mogl tak podle postapic.

Gość gość
Ciesz sie ze Cie zostawil bo moglo by byc jeszcze gorzej :) Szkoda , ze wczesniej nie informowalas sie jak to u nich jest, ze rodzice wybieraja zone lub meza:(

no nie wiedzialam wczesniej.... myslalam ze on sie naprawde zakochal. a to takie podle:-( naprawde nie rozumiem jak mozna przez tak dlugi czas ``udawac`` wielkie uczucia. TEraz jak czytam na forach to wiem ze robia to nagminnie. Ale wczesniej nie wiedzialam. Dziecko chcial ze mna..... Potem zaczelam sie dowiadywac o jego kolesiach, okazalo sie ze wiecej tu takich. Z zona jednego rozmawialam. Okazalo sie ze 8 lat zyla z nim w przeswiadczeniu ze to dobry partner i ojciec ich dziecka. Po 8 latach sie dowiedziala ze 3 ulice dalej mieszka jego indyjska zona z jego bachorami. Przez 8 lat ja wykorzystywal. Kurcze ja jestem tak pelna zalu ze nie wiem jak to wytrzymac. Chcialabym go jakos zranic, ale nie wiem jak. Chyba powinnam sie wiecej nie odezwac. Ale ciezko jest naprawde zrozumiec postepowanie tych ludzi. Jego siostra wiedziala ze on ma dziewczyne i mimo wszystko ``kazala`` mu sie zenic i znalazla mu zone. Co za podlosc....

Maciek....Zaszlam w ciaze......Ale usunelam bo jak mu powiedzialam ze jestem w ciazy to nagle mu sie przypomnialo ze rodzina sie pewnie nie zgodzi....... :-(

Gość gość
Brudna polska szmata. Takim jak ty powinni tatuować na czole "puściłam się z ciapatym", żeby społeczeństwo nie musiało się bratać z takim syfem. Jeszcze ich pozarażasz czymś.

i w sumie wiem ze lepiej dla mnie ze to sie teraz stalo, bo on strasznie mnie kontrolowal, wydzwanial po 200 razy dziennie i sprawdzal co robie i gdzie jestem. Wymyslal ze sie pewnie z kims spotykam jak np szlam na zakupy. Wysylal kolegow zeby mnie sledzili. 2 razy po ryju dostalam..... Wiec nie byl to udany zwiazek. Ale przeraza mnie czyjes wyrachowanie, aranzowanie znajomosci tylko w celu zapewnienia sobie bzykania. Zero wyrzutow sumienia, zero skrupolow....naprawde trudno w to uwierzyc ze tacy ludzie zyja na tym swiecie.

strasznie milo:-( ja sie nie puscilam tylko bylam w zwiazku.

Gość gość
Porzucona mialam dokladnie taka sama sytuacje tez chcial sie zenic i miec dzieci ,a potem nagle z dnia na dzien mu sie przypomnialo ,ze to rodzina mu zone wybierze ,dostalas kopa od zycia i teraz juz wiesz jacy sa ciapaci ,moja rada zapomnij o tym idiocie jak najszybciej zerwij calkowicie kontakt z nim i jego otoczeniem!!!Kazdy popelnia bledy w zyciu i trzeba wyciagac z nich wnioski na przyszlosc!

:-( on mi jeszcze zaproponowal zebysmy kontynuowali nasz zwiazek, pomimo iz on sie ozeni. Chce w indiach miec zone a ze mna w Europie zwiazek. Jakies chore rozwiazania proponowal:-( Naprawde jestem zdruzgotana ze tak mi namieszal w zyciu i teraz cos takiego....:-(

Gość gość
Zajmij sie praca i znajdz jakies hobby olej dziada i move on ,gdzie mieszkasz?

Gość Liliana56
ale choooyka to mial 10cm co?

Gość gość
no z pewnoscia ego mial duze, to wszystko..... Mniemanie o sobie mial ogromne.

Gość gość
ach szkoda mowic..... sama jestem sobie winna, wiem o tym. powinnam pogonic smiecia na poczatku ale tak lazil, sledzil, czekal, stal doslownie wszedzie na mojej drodze. Nie sadzilam ze tak sobie dla zabawy, zeby sobie pobzykac a potem kopnac jak psa. Wlasciwie nie kopnal, tylko grzecznie powiedzial ze ``musi jechac sie zenic``. Bo mu siostra kazala. Idiota. Nienawidze go i calej tej nacji. Jak tak poczytalam w necie to niewiele pozytywnych rzeczy sie o nich czyta.

Gość gość
Wiesz milosc miloscia ,ale ze Ci sie lampka ostrzegawcza nie zapalila jak w pysk dostalas?

Gość gość
Dziekuj Bogu ,ze Ci zostawil jakbys sie z nim hajtnela to by Cie tyral jak szmate..

Gość gość
wiesz co...zapalila mi sie bo od tego momentu ograniczylam z nim kontakty. Wkolko mu tlumaczylam ze tego sie nie robi w europie, a on ze no zdenerwowal sie i w ogole ze przeprasza. Aktor pierwszej klasy. Ale tak...co by nie mowic to naprawde beznadziejny jest on ale ja chyba jeszcze bardziej:-(

Gość gość
wiem pewnie bym dopiero plakala, jakby mi dziecko zabral i do indii wywiozl bo tak robia. albo by mnie zeszmacil jeszcze bardziej. ale mimo wszystko ciezko jest po czyms takim sie pozbierac. Nie tyle ze strata bo na dluzsza mete to nie moja strata tylko jego, ja bylam dla niego dobra, dbalam, gotowalam, spacerki za raczke, zakupki, kupowalam ubrania, uczylam CYWILIZACJI.... Ale kuzwa z zalu ze taki smiec mnie zeszmacil:-(

Gość gość
Ok,a masz jakis znajomych ,kolezanki z ktorymi mozesz o tym pogadac?Masz mozliwosc przeprowadzki ,zmiany otoczenia?

Gość gość
Najgorsze jest zostac teraz sama z czarnymi myslami bo wpadniesz w depresje ,zapisz sie do silowni,na lekcje tanca,tenisa czy co tam chcesz i zajmij sie soba, wyjdz do ludzi spotkaj normalnych ludzi !

Gość gość
2 moje kolezanki o tej sprawie wiedza i chyba juz sluchac nie moga bo po tym jak dostalam po gebie doradzily mi kategoryczne zerwanie kontaktow. Przeprowadzac sie przez niego nie bede. Ale pewnie natniemy sie na siebie gdzies jeszcze kiedys. Ale jednak smutno mi ze dalam sie wykorzystac:-( i to komu....ciapatowi jakiemus:-(

Gość gość
jak spotkacie laski jakiegos hindusa to sie miejcie na bacznosci:-( nie od razu wierzyc w wielkie uczucia. nie mowie ze wszyscy sa tacy ale niestety chyba wiekszosc. Ja w kazdym razie mam swoje zle doswiadczenia.

Gość gość
i kurcze chcialabym mu jakos dokuczyc ale nie mam jak:-( on ma mnie w d***e wiec nic na nim nie zrobi wrazenia. No trudno. Moze faktycznie wyrzucic z czasem z mysli i kiedys zycie znowu bedzie piekne....

Gość Porzucon przez hindusa
:-( :-( jest mi tak strasznie zle..... jak moglam sie dac tak oszukac:-( zwiezc.... mam nadzieje ze ta zone co mu znajda to bedzie brzydka i gruba i bedzie smierdziala. Zycze mu tego.

Gość gość
Zamierzasz cos zrobic ze swoim zyciem czy bedziesz tak jeczec az znowu Cie zacznie bzykac?

Gość gość
no wlasnie.... sama juz nie mam do siebie szacunku:-( bzykac mnie juz nie bedzie bo kategorycznie powiedzialam zeby sie odczepil. niech sobie znajdzie kogos innego. a co zamierzam zrobic? no zyc bede dalej, mam nauczke od zycia. ale jak zobaczycie jakiego ciapata to mu w ryja. za mnie.

Gość gość
Taa jasne , mieszkasz w Polsce czy Uk?

Gość gość
w Austrii. Tu tez sie panosza te karaluchy. Niewielu ich jest ale dostaja azyl i zyja. Kupuja papiery na lewo itd.

Gość gość
ciekawe czy dziewczyny maja podobne akcje czy ktorejs sie udalo szczesliwie zwiazac z chlopakiem hindusem. pewnie 90% ma podobne wrazenia jak ja....

Gość gość
pewnie wszystko zalezy od tego czy koles cywilizowany czy nie....