Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzucona przez hindusa

Zostawil mnie hindus

Polecane posty

Gość gość
Nie no mam przyjaciol i zyje normalnie. Mam wsparcie od wszystkich. Wlasciwie juz moze nawet sie wyleczylam z tego drania. Ale pojac tego nie pojme nigdy.........

Gość gość
Trochę poszanowania i tolerancji dla innej kultury. Takie są u nich obyczaje. Gdy się z nimi wiążecie, to powinnyście się godzić na to.

Gość gość
gość 2015.01.08 z takimi opiniami o Polakach to w pierwszej kolejności powinnaś podzielić się ze swoją matką. Winnaś jej wykrzyczeć, że gdyby nie ona to byłabyś teraz półhinduską, a tak jesteś zwykłą Polką, która ma ojca Polaka.

Gość gość
No nie, zdecDowanie sie nie zgadzam. Co innego jest kultura i obyczyaj a co innego oszukiwanie kogos , natrectwo i oklamywanie do samego konca. On do samego konca uwazal ze nic nie zawinil. To nic nie szkodzi ze zaplanowal ze mna slub i zycie a wyjechal i za miesiac ozenil sie z inna. To nie ma nic wspolnego z obyczajami. To kryminalna energia.

Gość gość
Nie gadaj bzdury tacy Hindusi są w większości. Tak się zachowują wobec kobiet. Taki u nich obyczaj. Po prostu gdy się Polka z takim wiąże winna to wszystko wiedzieć, mieć świadomość, że najczęściej tak właśnie będzie. Wiadomo jeśli kochasz to zrozumiesz, nawet to :D

Gość gość
No nisety nie zrozumiem. I wyobraz sobie ze wrocil z tych indii ozeniony i codziennie pisal smsy jaki jest nieszczesliwy, jak zaluje ze mnie zranil i przeprasza. Wezwalam policje i go uciszyli. Przypuszczam ze mial w planach dalsze oszukiwanie mnie. Mysle sobie ze ja jestem winna swojej niewiedzy i glupocie ale on mam nadzieje dostanie od zycia po d***e za swoj parszywy charakter.

Gość gość
Downie ? Czemu obrażasz osoby chore mongolizm ? To nie ich wina, że urodzili się z tymi wadliwymi genami i ich życie trwa średnio 21 lat. Ty zdaje się jesteś niekoniecznie sprawna umysłowo, skoro pomimo ostrzeżeń, ze strony przyjaciół, zrobiłaś to co zrobiłaś. Uważałaś może, że Ci zazdroszczą i chcą źle dla Ciebie ?

Gość gość
A Simon Moll i te dziesiątki kobiet (matek, żon, konkubin, dziewczyn) zarażonych wirusem hiv, które potem zarażały swoich bliskich ? To dla kobiet z Polski nie jest żadną nauką.

Gość gość
Nie, po prostu go kochalam. Mozesz sobie mowic o mnie co chcesz. A on no coz...... Moze zdychajac jak parszywy robak wspomni o krzYwdzie ktora mi wyrzadzil.

Gość gość
jeszcze żyjesz jakimiś złudnymi nadziejami. Jesteś żałosna. Przerobiłaś już jednego więc jeszcze 9. Podobno jeden na 10 jest w porządku.

Gość gość
a czego ty sie spodziewalas? ze bedziesz miala wspanialy zwiazek z kolorowym do grobowej deski??? ludzie!! rusz glowa!! to jest inna mentalnosc,inny czlowiek,inna narodowosc,inne podejscie do zycia.....dramat... podziwiam kobiety zadajace sie z ciapasami ,liczace na wielka milosc i szczesliwa rodzinke.... szczyt naiwniactwa!!! gdzie wy macie rozum?...:OOOOO

Gość gość
Sa takie co maja normalne zycie z ciapasami. Przynajmniej tak mowia.

Gość gość
Znajdź sobie murzyna.

Gość gość
Mieszkam w niemczech i wiele lat temu bylam z hindusem i chcialam z nim wziazc slub. Wszyscy mi to odradzali ale ja nikogo nie chcialam sluchac, glupia nie bylam wiec zaczelam szukac informacji o kulturze ,obyczajach,tradycjach i prawie. Dowiedzialam sie ,ze kobieta w indiach niema zadnych praw , o wszystkim decyduje mezczyzna a raczej jego rodzina. Rodzice wybieraja zone dla syna , slub jest tradycyjny,( nie urzedowy )nigdzie nie rejestrowany ale na cale zycie i rozwodow niema.Taki mezczyzna moze bez przeszkod ozenic sie w innym kraju bo urzedowo jest stanu wolnego. Hindusi czesto pozbywaja sie niewygodnych zon ,polewaja etylina i podpalaja ,kobieta umiera w strasznych mekach bo ma straszne poparzenia calego ciala. Pozniej moj narzeczony pojechal do anglii aja go tam odwiedzilam.Powiedzial mi ze on chce tam zyc ze mna i juz chodzil ze mna zalatwiac formalnosci i prace dla mnie. Poza tym on o wszystkim decydowal ,kazal mi nosic te hinduskie ubrania (szerokie dlugie spodnie +dluga tunika+szal na glowie ) bardzo kolorowe z cekinami i blyskotkami i tak kazal mi wracac samolotem do niemiec zeby pozalatwiac sprawy. Ja juz wtedy wiedzialam ze to koniec ale nic nie mowilam bo chcialam bez problemow wrocic do domu. A jak bylam w domu powiedzialam mu przez telefon , ze to koniec , ze nie bedzie slubu ani zadnego kontaktu wiecej. On chcial przyjechac ale powiedzialam mu ze sie przeprowadzambo mam innego mezczyzne i przenosze sie do niego. Bylo jeszcze duzo problemow ,grozby ,jego koledzy stali ciagle pod moim domem,jezdzili za mna samochodem ,obserwowali mnie ,on nie potrafil sie z tym pogodzic wiec musialam bardzo uwazac zeby mi czegos nie zrobil. To tak w skrocie bo mogla bym wiele jeszcze opowiadac ale nie bede zanudzac .

Gość gość
Noooooo u mnie zanim sie ozenil tez tak bylo. Bez przerwy mnie nachodzil i straszyl ze sie zabije. A powiedz mi on sie wkoncumodczepil?,jak wygladalo twoje zycie z nim. Nie oszukiwal cie na innych frontach? Bo mnie to we wszStkich mozliwych kwestiach.

Gość gość
"glupia nie bylam" przeczysz sobie.

Gość gość
O jej no nie przeczy sobie tylko sie w pore wycofala. Madrzejsza ode mnie.

Gość gość
"glupia nie bylam " ozn. ze nie we wszystko wierzylam i inforowalam sie w kazdy mozliwy sposob. Ale musze powiedziec ze bylo mi z nim bardzo,bardzo dobrze i nie latwo bylo go zapomniec.

Gość gość
A no to co innego. Nie zalujesz? Wiesz wkoncu czy sie juz ozenil? U mnie bylo troche inaczej. Ja dawalam od siebie wiele. Natomiast on byl straszliwym draniem praktycznie caly czas. W sumie dzis dziekuje Bogu za ta lekcje. Ale i za to ze jednak tak sie skonczylo. To nie byl dobry czlowiek.

Gość gość
Ja wpadlam na pomysl i wkleilam na skrzynce pocztowej nazwisko mezczyzny , jego koledzy mu o tym doniesli i w koncu on uwierzyl ,ze jestem z innym mezczyza, zadzwonil do mnie i powiedzial mi ze wie jak nazywa sie moj mezczyzna:D bardzo mnie to rozbawilo. On jeszcze dlugo do mnie dzwonil ,z czasem wyjechal do indii i z tamtad tez dzwonil i zawsze mowil, ze ze mna bylo fajnie i ze opowiadal o mnie swojemu koledze i ten jego kolega zakochal sie we mnie z samych tylko opowiadan.Ten jego kolega tez czasem do mnie dzwonil ale to juz bylo dawno iteraz juz nie wiem co sie z nim dzieje. Wtedy planowal wyjechac do Kanady ale nie wiem czy wyjechal.

Gość gość
No to w sumie mile wspomnienia. Ciekawe jakby sie to skonczylo jakbys naprawde za niego wyszla. Moze bylby dobrym mezem. Moze akurat jest jednym z naprawde niewielu porzadnych hindusow.m

Gość gość
Dobrze ze nie wzielas slubu i nie pojechalas z nim do jego rodziy bo to by bylo niebezpieczne,moze by cie jakas zmija ugryzla i zaraz by cie spalili na stosie bo tam jest taka tradycja.Lepiej z nimi nie zadzieraj bo oni na calym swiecie sobie wzajemnie pomagaja i moga ci zrobic krzywde.Wiem od mojego ,ze on moze pojechac w dowolne miejsce na swiecie i wszedzie otrzyma pomoc ,dach nad glowa ,jedzenie tak dlugo az bedzie mial prace i moze sam sie utrzymac, wystarczy ze nawiaze kontakt z ludzmi w swiatyni gdzie oni calymi rodzinami przychdza i tam duzo czasu spedzaja.