Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaaaaaaaa

Proszę o szybką pomoc, chodzi o kradzież!

Polecane posty

Gość Patrycjaaaaaaaa

Witam. A więc tak, mam lat 17. Kiedyś pożyczyłam od siostry portfel. Miałam taką sytuację, że zostawiłam go na korytarzu przed jej pokojem i o nim zapomniałam. Kiedy przyjechałam do domu portfela nie było. Na jego miejscu leżały tylko mój miesięczny i legitymacja. W środku było 200 zł, które strasznie mi było potrzebne. Siostra lat 20 przyznała się, że wzięła portfel, ale nie chce się przyznać do kradzieży pieniędzy. Zgłosiłam to na policje, podając, że już nie raz kradła w domu. Czy odzyskam pieniądze? Proszę o jakąś podpowiedź. Siostra non stop coś mi kradnie. Nawet próbowała się włamać do mnie do pokoju...

Gość jaznajoma
współczuję.. to straszne jak rodzenstwu nie możn zaufać.. dobrze że zgłosiłas na policje.. mimo wszystko kradziez to kradziez.. jakby to zdazylo sie tylko raz to mozna by bylo przymknac oko ale jak zdarza sie to czesto to nie załuj.. Twoje pieniadze.. niech odda.. policja się juz tym zajmie.

Gość gość
Podejrzewam,że ciężko będzie cokolwiek udowodnić twojej siostrze.Ja bym zamontowała monitoring w domu,ale to kosztuję.

Gość Patrycjaaaaaaaa
Czyli jest szansa, że je odzyskam? Nie pracuje, a tą kwotę miałam oddać koleżance...

Gość Patrycjaaaaaaaa
Jest szansa , że je odzyskam. W końcu przyznała się, że wzięła portfel. Po za tym to nie pierwsza jej kradzież w domu, a mama i babcia mogą to poświadczyc, czy są to istotne informacje?

Gość jaznajoma
jak najbardziej istotne informacje. Masz swiadkow ze takie sytuacje sie zdarzaly dla policji to dowod. Postrasz ja ze masz swiadkow to zmieknie.