Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet oczytany to facet niemęski

Polecane posty

Gość gość

tak jest

Gość ania z kielc
coś w tym jest taki facet to ciepłe kluchy, miękkim ch.jem rozbiony

Gość olaa mała ola
to fakt

Gość gość
ale jest z nim o czym pogadać, a z wami nie :O

Gość gość
O jego oczytaniu chyba głupiutka blondyneczko :D

Gość gość
nie zgadzam się. mój facet jest oczytany i przy tym bardzo męski, podobnie jak mój ojciec. uwielbiam inteligentych mężczyzn, to właśnie oni są najbardziej męscy i seksowni.

Gość BrzydkaOna
Oczytany to jest nie męski:D:D Znam takiego fajnego, jest bardzo męski, a przy tym cholenie inteligętny:] Jest twardy, chardy , a przy tym pogadać z nim można o wszystkim. Mnie własnie intelekt pociąga:]

Gość gość
:-D..... dla was to facet z siłowni jest męski i taaaaki super:-D Malo inteligentny,nie oczytany, taki co oglada seriale i wchodzi na Pudelka:-D To jest ekstra ciacho!!!:-D

Gość gość
"Inteligętny" I już wyszła twoja inteligencja. Rozwala mnie to jak ktoś twierdzi, że jest oczytany, ale jak zapytasz co czytał do otwiera buzię i szuka tłumaczeń :D

Gość BrzydkaOna
tak z siłowni, najbardziej męski, zwlaszcza taki który ma większe cycki niżeli ja:]

Gość gość
A po co mi ćwierćinteligent z brakami w manierach?

Gość gość
Deska "inteligętna" :D haha Chamówa nie inteligentka i to samo z twoimi półmózgami.

Gość gość
014-03-10 13:10:35 [zgłoś do usunięcia] BrzydkaOna tak z siłowni, najbardziej męski, zwlaszcza taki który ma większe cycki niżeli ja:] Duza klata i maly ptaszek? Coz..sa rozne preferencje:-D

Gość szarik na102
Ja czytam mało i pomału,na końcu i tak zawsze jest to samo.Cena!

Gość gość
to jeszcze raz ja, która pisała, że ma inteligentnego i męskiego faceta. nie rozumiem dlaczego siłownia ma wykluczać oczytanie. my lubimy sobie wspólnie wyjść na siłownie, czy pobiegać, tak samo jak lubimy poczytać książkę wieczorem. nie rozumiem dlaczego uważacie, że jak ktoś chodzi na siłke 2 razy w tyg to już od razu musi być bezmózgim mięśniakiem na sterydach, a ak ktos pisze, że lubi sobie poczytac, to od razu zakładacie, ze jest flakowatym nerdem z trądzikiem i okularach.

Gość BrzydkaOna
10.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość alez ja ironizuje. Dla mnie facet musi byc owłosiony jak zwierak, miec rozłożyste ramiona, wlasne zdanie i dość mozny chaakter. Lalusie z siłowni, w wloskami na zelu, to marna imitacja faceta:p

Gość gość
To że facet oczytany to facet niemęski musiał napisać jakiś tępy frustrat. Kobiety myślą inaczej.

Gość gość
Brzydka ona- ja tez ironizowalam, bo to sa wszystko stereotypy...z tego się smialam..i popieram wpis, ze można skoczyć na silownie, a potem poczytać dobra ksiazke. Jedno nie wyklucza drugiego.:-)

: ))) żeby było jasne: miałam oczytanego męża, męża biznesmena i faceta nieoczytanego ten ostatni na pewno był najbardziej męski - wiedział o co chodzi bez wątków pobocznych : ))) a poważniej - nie było kłótni o "rację"

Gość gość
Lubię oczytanych facetów. Nie znoszę gnoi, którzy kupują byle jakie książki i zapełniają nimi półki. O czytaniu nawet nie pomyślą, ważne, żeby inni tak myśleli. Niestety, prawda jest taka, że jak się taki jełop odezwie od razu słychać, że z jego życiową mądrością może się pokazać jedynie w spożywczym lub mięsnym. Patologia.

Gość tata szarika
Może tak być,że oczytanie idzie w parze z zarostem.Może tak być! Zarost idzie w parze z testosteronem,testosteron pochodzi od wilka.Tak czytałem.Wilk pochodzi od seksu,jak sie duzo czyta to wszystko jest możliwe.Wszyscy pochodzimy od wilka i wyszlismy z wody...

Poza tym co to znaczy oczytany? Że niby z Focusem na bieżąco? Czy z grubszej rury - jakiś Proust czy coś w jego stylu? I chcecie problemy społeczno-gospodarczo-filozoficzno-egzystencjalne... omawiać? Jak tak czyta to po to żeby sie puszyć tym co przeczytał : ))) "O jego oczytaniu chyba głupiutka blondyneczko" fakt

męski, czy nie (co się komu podoba), na pewno seksowny (każda rozgarnięta kobieta wie, ze jego umysł go takim czyni)

Gość gość
zależy dla których kobiet, dla plastików pod dyskoteką pewnie nie

Gość gość111
oczytany może tłuka udawać. Odwrotnie nie zadziała.

Gość gość
Ja jestem z***biście męski, bo zasypiam przy "Ulissesie"