Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasss_24

28 letni chłopak przyjechał na randkę ze mną

Polecane posty

Gość Kasss_24

pordzewiałym matizem :( odrazu mi sie odechciało jak go zobaczyłam jak wysiada :(

Gość gość
No i dobrze zrobił ,od razu bedzie wiedzial na co lecisz :-P

Gość Kasss_24
ni elece na kase, ale nie nawidzę jak auto jest pordzewiałe takie to powinni zabierać na złom i nie dawać przeglondów poprostu wieśniak i tyle pogadaliśmy 15 minut i udałamm, że mam pilną sprawę, a on jeszcze chciał mnie tym gdzieś podwieść jeszcze by sie rozleciało albo coś bałam się.

Gość BrzydkaOna
auto można zmienic, a spisując kogoś na straty poprzez pryzmat pierwszego wrażenia, tracisz szanse na poznanie kogoś naprawdę interesującego. Nie szata zdobi człowieka. Widocznie małoro zgarnięte panny tak mają, ze szukają tez małorozganiętych mężczyn i nie doszukując się głębi człowieka.

Gość gość
Lepsze zamalowane zeby nie było widać ...no tak .;-)

Gość gość
bardzo dobrze zrobił. mój brat też od dziadka grata pożycza żeby jakimś blachary nie wyrwać a miał nowe BMW:D

Gość Kasss_24
ale przecierz tu chodzi o bezpieczeństwo a nie żeby jeździć jakimś dziurawym jak durszlak samochodem i chyba powinno mu zależec aby zrobić na dziewczynie dobre pierwsze wrażenie prawda ? a nie udawać na siłę wieśniaka jakiegoś ?

Gość gość
Moj kumpel ,raczej bogaty gośc pojechał na pierwszą randkę starym fiatem ,tez pordzewiałym a w garazu stało nawe niemieckie autko .Tak sprawdził dziewczynę którą rok pózniej poślubił :-P

Gość Kasss_24
nie lubie jak mnie ktoś tak by sprawdzał ja jestem od początku szczerza i też tego oczekuje, a nie jakieś podchody i gierki masakra jakaś skąd takie głąby sie biorą ?

Gość BrzydkaOna
głąby, dobre pytanie, Skąd się wzięłaś?

Gość gość
Głąby?? Najpierw się naucz ortografii, moja droga. To jest dopiero wiocha walić takie błędy jako dorosła osoba.

Gość Kasss_24
jeny wielkie mi co musicie sie czepiać błedów ? ja nie muwie, że jestem jakaś super mądra bo nie jestem nie zarabiam kokosów ale sie staram i wszystko kazdemu mówie jak jest nie udaje kogoś kim nie jestem i szczerości wymagam więc co sie dziwicie ?

Gość gość
Mówisz jak jest? To jak to udawałaś, że masz pilne sprawy. Durne babsko. Bezpieczeństwo? Hahaha Pewnie to był jakiś dobry chłop i teraz mu smutno, bo zmarnował na ciebie czas i pieniądz niepotrzebnie. Pomyśl czasem o innych.

Gość gość
Pierwsze wrażenie to podstawa. Dziurami w karoserii się ich nie zrobi.

Gość BrzydkaOna
Ale nawet jeżeli auto nie było jego, a pożyczone, a w garażu stoi nowiutkie BMW, to w czym CIę okłamał? Spytałaś czy to jego auto. Błędy błędami, każdy je robi, ale wstydzić się powinnaś za słowo "muwie" dwa byki w tak powszechnym słowie, to trzeba być geniuszem :]

Gość gość
BrzydkaOna, wypominasz komuś błędy, a sama mówisz, że :"ubierasz bluzę". Bluzę się zakłada, tępa piczo, a nie ubiera.

a moze gosc jest bogaty i specjalnie cie tak prztestowal. ja lepsze testy robie... :P

Gość Kasss_24
ojejajeja ja jestem prosta wiejska dziewucha :P i moge robić błędya nie muwiłam o jego aucie bo nie wypadało mi chyba logiczne. Pozatym ten chłop wyglądał jak dziad koszula w krate pomiętolona i trampki na nogach normalnie obiach, to nawet ja prostaczka tak nie wyglądałam no muwie wam masakra z niego.

Gość gość
Od razu widać ze dziewucha gołod***ec , zasada zastaw sie a postaw sie . Ja mam kase ale czasami latam w pepegach , to mi mówią ze wstyd a mi nie wstyd bo wygodnie.

Gość baba z Gór
dobrze, że nie będzie się męczył z takim tłumokiem hehehe

Gość Kasss_24
ale wy jesteście dziwni wogule jak mozecie mnie uważac za tłumoka skoro mnie nie znacie masakra jakaś wogule z was :(

Gość baba z Gór
tłumoka w sensie - ciemniara i analfabetka

Gość baba z Gór
nie ma takiego słowa "wogule". Jest:" w ogóle ". :O

Gość baba z Gór
O składnię, fleksję i związki frazeologiczne to się nie czepiam, bo przypuszczam, że to dla Ciebie KOSMOS.

Gość gość
ty, kasss_24 a sama masz "przeglond" zrobiony ?? tłumoku jeden. przegląd, przegląd. Idź i napisz 1000 razy to się nauczysz.

Gość Kasss_24
a wy sie czepiacie wogule nie na temat wy tacy mądrzy i kazdy po studiach, a ja nie jestem jakaś wykształcona skończyłam zawodówke i jestem fryzjerką nie każdy musi być wykształcony ja sie ciesze że mam pracę i zarabiam a wy wszyscy wogule rozumy pozjadaliscie wielkie mi wykształciuchy z was i sie czepiacie mnie :(

Gość baba z Gór
ja jestem rolniczką :)

Gość gość
Po pierwsze : ortografii uczą w podstawówce, nie potrzeba wyższego wykształcenia. Po drugie: każdy powinien szanować swój język w piśmie. Po trzecie: czy nie każda przeglądarka podkreśla błędy? Czy jesteś zbyt leniwa by je poprawić?