Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks prostytutek z młodszymi klientami

Polecane posty

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
Do Łza a czy twój mąż wie czym się zajmowałaś?

Gość Zapytajowniczy
Purpurowaaa Łza... nigdy nie korzystałem z tego typu usług i mam pytanie: czy w agencji jest możliwość wyboru dziewczyny z określonymi parametrami ?(np. z bujnym owłosieniem łonowym)

Gość gość
W agencji dziewczyny mają wydepilowane lub b-delikatny pasek. poza tym możesz wybierać. Możliwe że mąż naszej Koleżanki wie . Wypowiadałem się już na tym temacie, zaprzyjazniłem się z jedną z dziewcząt z agencji odwiedzam ją od dłuższego czasu, mąż ją przywozi do pracy i odbiera też na początku byłem zszokowany. Potem mnie uświadomiła w tym miejscu to nic nowego.

Gość Zapytajowniczy
To beznadzieja, myślałem że jest szeroki wybór fryzur bo przecież gusta są różne. Porażka na całej linii

Gość gość
Czy taka starsza kobieta 40+ widząc w agencji takiego chłopaka 20-25lat nie jest jakoś zniesmaczona? Bo to np prawie mógłby być jej syn

Gość gość
Tak, a jeśli przyjdzie rówieśnik, to będzie zniesmaczona, bo równie dobrze to mógłby być jej brat? a kiedy do 20letniej przyjdzie stary zgred, to będzie zniesmaczona bo równie dobrze to mógłby być jej ojciec? :classic_cool:

Oczywiście , ze jest wybór, tylko ze musisz uwierzyć na słowo ze Pani ma naturalny zarost. Zadna nie rozbierze się publicznie by Ci coś udowodnić... Pytanie z przedziału 16-17lat. :-D . To tak jakbyś poznał prywatnie dziewczynę a ona postawiła warunek- mogę z tobą chodziś ale musisz być ogolony na dole, pod pachami i na nogach. Bo jak nie to spadaj.