Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczyłam jego EKS i załmałam się :(

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu poznałam przez internet faceta, na razie bez spotkania, bo jest odleglosc, praca itd., ale spotkanie jest planowane na najbliższy czas. Bardzo dużo opowiadał mi o swojej eks, jak to ja kochał i jak przezywał kiedy go zostawiła. Ciągle zresztą do tego wraca, mam wrażenie, że nie "przezyl" jeszcze tej dziewczyny, choć minęlo dużo czasu ;/ Tak się o niej rozgadał, że podał mi sporo informacji, dzięki czemu z łatwością mogłam ja znaleźć na portalu społ., co wczoraj z ciekawości w końcu zrobiłam. I wiecie co? Zaluje tego bardzo :( Ona jest śliczna, milion razy ładniejsza ode mnie buzia.. Ja mam lepszą figurę, ale twarz jednak bardziej się liczy. Ma taką słodką niewinna buźke, ja jestem calkiem inna, mam trochę "niepolskie" ostrzejsze rysy twarzy.. Facet ma mnóstwo moich zdjęc, ale wiadomo- zdjęcia to co innego, zresztą wiadomo że wybieram te najlepsze dla niego, boje się teraz, że w realu się mna rozczaruje. Po zobaczeniu jego ślicznej eks, która jest moim całkowitym przeciwieństwem, zastanawiam się, czy nie zakończyć znajomości, z wielkim bolem serca, ale niestety. Doradźcie coś..

Gość gość
ale jesteś głupia jak mu się podobasz na fotkach to będzie ok chyba że masz zryty charakter...

Gość gość
Nie komentuje zdjęc, które ode mnie dostaje, nie skomentował ich ani na tak ani na nie, ale skoro ciągle się odzywa i chce się spotkać, to chyba znaczy, że nie są zle. Nie wiem tak naprawdę, czy mu się podobam, po prostu wpadłam w kompleksy po zobaczeniu jego eks, a moja samoocena i tak nie jest zbyt wysoka.

Gość gość
Fajnie ze kogos to rozśmieszyło i wiem ze problem może i glupi, ale dla mnie jednak jest ;)

Gość gość
Ja bym zrezygnowała z tego faceta. Szuka ewidentnie chwilowego pocieszenia, a nie dziewczyny. Poza tym nie ma klasy ani taktu, skoro gada o swojej eks, uderzając w sentymenty i inne d**erele. Dla mnie zero kompletne.

Gość gość
jak ma na imie ta eks?

Gość gość
Gada o niej sporo i to mnie wlasnie sklonilo, żeby ją odszukać w necie, chciałam zobaczyć, kogo tak strasznie kochał. No i zobaczyłam, a moja samoocena siadla maksymalnie ;/ Problem może się wydawac glupi, ale faceci zwracają uwagę na wygląd, jeśli jego eks była taka sliczna, a ja nie do końca (nie jestem brzydka, ale brzydsza od niej), no to facet i tak mnie nie zechce, tylko będzie przykro po spotkaniu, więc czy jest sens brnąć w to dalej?

Gość gość
Eks ma na imię Justyna, a co?

Moim zdaniem ten facet jeszcze nie rozliczył się ze swoją przeszłością i absolutnie nie jest gotowy na nowy związek. Zerwij tę znajomość dla swojego dobra, zanim Cię zrani. Opowiadanie dziewczynie, z którą się flirtuje, o swojej byłej, jest ogromnym nietaktem.

Gość gość
a może ta jego eks też wrzuca na portal tylko swoje najlepsze zdjęcia , a w rzeczywistości wcale nie jest taka cacy , daj chłopakowi szanse aby sam mógł wyrobić sobie zdanie na temat Twojego wyglądu w realu , myślę że trochę przesadzasz , a jak mu się nie spodobasz to wtedy będziesz się martwić , głowa do góry , i więcej poczucia własnej wartości :-)

Gość gość
Sama musisz czuć, czy facet opowiada o niej w kategoriach: była taka i taka, mam taka i taka przeszlosc, takie doświadczenia, czy gada o niej bo ciągle się nią jara. Tutaj to jest ważne, a nie jej wygląd. Tez poznalam faceta przez internet i tez mi opowiadal o swojej bylej, ale wlasnie na zasadzie opowiadania o swoich doświadczeniach. Chociaż czasami się zapedzal w tych wspominkach za daleko i mimo, ze akurat tutaj ex jest ewidentnie slabsza to zaowocowalo to zazdrością wsteczna przez, która o malo sie nie rozstalismy. Od tego czasu ani słowa o ex.

Gość gość
Jesli.mowi.ciagle.o.bylej.to.oczywiscie.ze.ja.kocha.a.ciebie.taktuje.jako.chwilowa.ulge.