Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To chyba nie była prawdziwa przyjaźń:(

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj zawiodła mnie moja przyjaciółka. Zauważyłam jak zaczeła się zmieniać znam ją od dawna, zawsze cicha nieśmiała a od dwóch lat zmieniła sie nagle pewna siebie chamska uważała sie za lepszą ode mnie i sie wywyższała, ciagle mi powtarza głupia jesteś, jesteś idiotką nawet nie chce mnie wysłuchać co mam jej do powiedzenia, zaczeła ze mnie wszystko zjeżdżać normalnie moja kopia, dziś zaczeła mówić niezbyt miłe rzeczy na mój temat innym dziewczynom i tym przegieła, postanowiłam nie zniżać sie do jej poziomu i nic sie nie odzywałam a ta zachowywała sie tak jakby nic sie nie stało, co mam robić dalej?pomocy:( miałyście tak?:( PS mam 18 lat :)

Gość gość
Jak Twoja kopia to w czym problem

Gość gość
Chodziło mi w tym o ubieranie się, fryzury, kolor włosów przefarbowany i identyczne rzeczy :)

Gość gość
Czy ktoś mi pomoże?:(

Gość gość
Znajdz sobie inna kolezanke..

Gość gość
Ta przebiegła dziewczyna jest w stanie nagadać wszystkim że to ja jestem ta zła a ona niewinny baranek, dochodzę do wniosku że lepiej sie z facetami przyjaźni:/

Gość gość
no i nie masz czego żałować, skoro miałaś taką akcję po raz pierwszy to może boleć, z czasem się przyzwyczaisz;) tacy są ludzie, tej gorszej kategorii. potwierdza się po raz enty