Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skromna suknia ślubna

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie :), w sierpniu wychodzę za mąż. Będę miała bardzo skromną sukienkę (długą, białą), praktycznie bez żadnych ozdób. Do tego tylko skromniutki stroik na głowę, bez welonu. Czy powinnam obdzwonić wszystkie zaproszone kobiety, żeby założyły bardzo proste sukienki bez ozdób, broń Boże wieczorowe? Nie chcę, żeby ktoś mnie pomylił z gościem albo co najgorsze przyćmił mnie jako Pannę Młodą.

Gość gość
prowokacja

Gość gość
A dlaczego prowokacja? Panny młode zabraniają przychodzić w białych sukienkach nawet z kolorowymi dodatkami, to dlaczego nie iść dalej?

Gość Bnn
Jesli to nie prowokacja, to jestes po prostu glupia jak but.

Gość gość
Co za kultura.... Nikogo tu nie obrazilam, więc ty tez tego nie rób. Nie masz nic ciekawego i konstruktywnego to powiedzenia, to proszę nie odzywaj sie.

Gość gość
skoro masz takie kompleksy z powodu tego, że ktoś może mieć ładniejszą suknienkę niż Ty, to dlaczego sama nie kupiłaś ładniejszej?

Gość gość
Nie mam kompleksów, chciałam tylko Przemysława pewna sytuacje, jak nieraz młode reagują na to, ze ktoś może być ubrany lepiej od nich, albo o zgrozo w biała sukienkę z kolorowymi dodatkami.

Gość gość
booszsze ale wies. ja sie cieszylam ze do mnie przyszli w wieczorowych:) czulam sie jak na balu:) bylo elegancko i pieknie

Gość Angelikaaa
Raczej nie musisz informować, no chyba , że bardzo Ci na tym zależy –jednak wiadomo ,każda z nas lubi się stroić, ja ostatnio znalazłam na rodzinną kolację, elegancką aczkolwiek nie za krzykliwą sukienkę www.evita.com.pl zrezygnowałam z dodatków (mimo,ze mają szeroką ich game) właśnie na rzecz minimalizmu,który tez sobie cenię …. :))