Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojaaak

Co zrobić ,gdy żona niechce się kochać ???

Polecane posty

Gość wojaaak

Mam czterdzieści lat , moja żona jest piękną atrakcyjną brunetką , pomimo swojego wieku nadal bardzo mnie pociąga , jesteśmy ze sobą niecałe dwadzieścia lat , mamy nastoletnią córkę . Do ostatnich dwóch tygodni nasze życie seksualne było niemal idealne , kochaliśmy się mniej więcej 2-3 razy w tygodniu , dodam , że bardzo pomagam żonie w domowych obowiązkach , czasem coś ugotuje , zrobię zakupy staram się być dobrym mężem ,częśto mówie jej że ją kocham , że jest piękna ... moja ukochana od pewnego czasu unika mnie w łóżku . Pracujemy razem więc nie ma opcji by mnie zdradzała , nigdzie wieczorami nie wychodzi czy coś ... pytam ją co robię nie tak że mnie unika itd...ale nic...;// niewiem co zrobić pomocy ! Ma ktoś podobną sytuacje ?!

Gość m_r
Dwa tygodnie to zbyt krótki czas by cokolwiek stwierdzić. Może po prostu ją zapytaj.

Gość gość
odpuść na chwilę, poolewaj ja. Może za bardzo się łasisz. Niech pomartwi się chwilę dlaczego przestałeś skomleć o sex. Po prostu odpuść np na 3 tygodnie. Sama się zainteresuje , zobaczysz. Tylko musisz być konsekwentny, a nawet obojętny przez jakiś czas.

Gość wojaaak
Łatwo powiedzieć ona specjalnie zakłada jakieś seksowne stroje albo np jak nasza córcia śpi to robi w kuchni kanapki w samych stringach a jak ja się zbliże to wielkie pretensje , że ja tylko o jednym myśle ...sama mnie prowokuje...trudno jej się oprzeć ;//

Gość m_r
Może to jakiś test:)

Gość wojaaak
Nierozumiem tego właśnie , moja żona na ogół jest spokojną , skrytą osobą ... poprostu czuje się strasznie odrzucony , nawet pocałować jej na dobranoc nie moge , ona sypia w salonie ...a ja niewiem dlaczego ;/

Gość m_r
Sugerowałam - zapytaj ją.

Gość wojtoo
Właśnie zapytałem wczoraj wieczorem , była w dobrym humorze ,to mi powiedziała , że w jej wieku już nie wypada ...no szok niewiem co o tym myśleć możliwe by mojej żonie ,aż tak zmniejszył się temperament ..? To chyba jeszcze nie powód by spać osobno i zero czułości ...

Gość m_r
W jej wieku? A nie słyszała o czymś takim jak "ryczące 40-ki" ?:) to najlepszy wiek na aktywność seksualną. Zna się swoje upodobania, jest się śmiałym, bezpruderyjnym...:)

Gość gość
loooooooooooool stary trolu :D twoja żona identyczny topic wypisuje właśnie na uczuciowym. tylko pisze, że ty nie chcesz. jakie jaja! :D dobreee :D