Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuuuki

za szybko dla 17latki potrzebna porada

Polecane posty

Gość luuuuki

oznałem pewną dziewczyna na początku roku, sama do mnie napisała i tak się wszystko zaczęło. Ona ma 17 lat ja mam 18. Już na pierwszym spotkaniu z nią się pocałowaliśmy (powiedziała mi że byłem jej pierwszym chłopakiem którego pocałowała). Zaczęliśmy się co weekend spotykać, w tygodniu to słabo bo ona ciągle mówi że musi się uczyć itd. po jakimś 3 czy 4 spotkaniu palnąłem do niej że ją kocham, wiem teraz że napewno to było zauroczenie, a człowiek zauroczony potrafi dużo rzeczy powiedzieć .. Teraz się coś niestety psuje, nie jestem z nią oficjalnie. Ona jest bardzo nie śmiała , mówi że dla niej to wszystko jest nowe, nie może się oswoić. Powiedziała żebym się tyle nie aangażował, bo ona nie jest pewna swoich uczuć a nie chciała by mnie zranic, tez fakt ze jej brat jest bardzo nadopiekunczy i niechcialby zeby sie jeszcze z nikim nie spotykala . Chce podkreślić że prawie jej sporo komplementów, wiem że robie źle ale poprostu nad tym nie panuje usmiech.gif Takze spotykam się zn ią od blisko dwóch miesięcy. I ostatnio tak jakby unikała ze mną spotkań , oczywiscie jak pierwszy do niej napisze to ona odpisze, ale jak do niej nie napisze to ona nie napisze. Powiedziala że jeszcze z nikim sie jej tak nie pisalo i w ogole, ale dla niej jest to wszystko nowe itp. Czyli co poprostu musze jej dac czas ? zmienic cos w tym ze daje jej za duzo komplementow ? Prosze o jakas rade . Pozdrawiam

Gość luuuuki
co powinienem zmienić w moich poczynaniach ?

Gość gość
Poka jej dzyndzla :)

Gość gość
Odpuśc sobie. Jeszcze nie jest gotowa.

Gość gość
juz byl ten sam temat wczoraj

Gość luuuuki
ale czyli co mam kompletnie sobie odpuścić, moze mam cos zmienic ?

Gość gość
Chcesz z nią być czy nie? Zauroczenie przeszło i teraz czas na decyzję.

Gość gość
jej z tobą fajnie się pisze, rozmawia ale nie kręcisz jej więc teksty standard niegotowa, więcej czasu, przemyśleć itd. nie kręcisz jej, jesteś tylko fajny

Gość luuuuki
No tak chciałbym,jestem pierwszym chłopakiem z którym ona siętak spotyka. Ona powiedziała że jej na mnie zależy , że jestem kochany itd, ale dla niej jest to nowosc powiedziala ze jeszcze sie z tym nie oswoiła, że zawsze w weekendy robiła coś innego a teraz sięze mną spotyka. Druga sprawa że jej brat moze miec cos przeciwko, boj est nadopiekunczy

Gość luuuuki
może poprostu powinienem się narazie nie odzywać i wten sposób dowiem się czy tak naprawdę jej na mnie zależy ? czy to nie jest dobry pomysl ?

Gość gość
Daj spokój jej i sobie. Nic z tego nie będzie.

Gość luuuuuki
narazie nic do niej nie pisze, tylko teraz ona zaczyna pisac dlaczego sei nie odzywam do niej w ogole ;p