Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gOsC 15

pomocy co to może być Wstydliwy problem

Polecane posty

Gość gOsC 15

Dziś podczas oddawania stolca podczas parcia poczułam ból tak jakby coś pękło, nie zwróciłabym nawet uwagi gdyby nie to co zobaczyłam potem. Zauważyłam plamę na fotelu czerwoną, poszłam do łazienki, spojrzałam w lustro i okazało się że mam cały tyłek tzn rowek zakrwawiony. Umylam się i narazie czysto ale strasznie się przestraszyłam. Nie chce iść z tym do lekarza bo cholernie się wstydzę ale co to może być? :-(

Gość gość
ja bym od razu poszła do lekarza, może Ci jelito pękło :O

Gość gość
hemoroidy albo coś innego

Gość gOsC 15
Nie zartuj:-/ czyli może być coś poważnego? może poczekam do następnego oddawania stolca? sama nie wiem:-( nic innego mi nie dolega. Może jakieś naczynko albo miałam hemoroid nie wiedząc o tym i właśnie pęknął:-/

Gość gość
hemorojdy ja tak mam , przy oddawaniu stolca jest uczucie jakby wychodzilo szklo albo drut kolczasty, bol dosyc duży, potem trochę krwi, kupuję Hemorol w aptece /czopki/ stosuję przez tydzień, dwa i jakoś się uspokaja

Gość gOsC 15
I nie byłeś z tym u lekarza? nie no ból był do przeżycia bo to był moment zabolało raz i potem było ok. Ale strasznie się boję. Będę obserwować przy następnym stolcu. Mam nadzieję że to tylko takie jednorazowe

Gość gOsC 15
proszę o więcej odpowiedzi

Gość gość
Obserwuj dalej narazie wstrzymaj się z lekarzem ale się nie denerwuj

Gość gość
jeśli to hemoroid to tak sobie posiłki dobierz,żeby choć jeden dzień kupska nie robić by naczynie miało szansę się zasklepić,mogła ci się też zrobić szczelina o***tu,ale jak dbasz o higienę to w 7dni taka szczelina się sama goi.

Gość gOsC 15
Oczywiście że dbam o higienę, kąpie się codziennie. Będzie ciężko żeby nie robic cały dzień, przeważnie muszę codziennie rano. Sama nie dowiem się pewnie co to jest, myślicie że mogę poczekać z lekarzem i zobaczyć co będzie dalej? jeśli nic innego nie będzie się działo to wolalabym nie iść wcale:-(

Gość gOsC 15
up

Gość gOsC 15
miał ktoś podobny problem?

Gość znany politolog
taaa sraj na to rozwalone naczynko i smaruj je gównem zakażenie gwarantowane, gratuluje głupoty 🖐️ ja na twoim miejscu juz dawno byłbym na pogotowiu

Gość iliya
hemoroidy :( musisz smarować tyłek proctohemolanem albo czymś podobnym.

Gość gOsC 15
No ale możliwe że je miałam nie wiedząc o tym? no przecież nie jestem w stanie iść do lekarza już w tym momencie, to trochę trwa. Poza tym nawet nie dam rady bo mam w dodatku okres

Gość gość
o rety. :o Idź do lekarza bo bd tylko gorzje, lekarz tez człowiek. Nie wysmieje

Gość gOsC 15
No jeśli to się powtórzy to pójdę bo nie będę miała wyjścia. Ale nie dam rady teraz jedynie na pogotowie bo nikt mnie nie przyjmie. Poza tym tak czy siak musi mi się chyba skończyć okres:-/

Gość gość
Ja bym zaczekal jeszcze trochę i zobaczył co będzie po następnej wizycie w ubikacji. To może trochę za mało na wizytę potrzebna od zaraz ale zrobisz jak uważasz

Gość gOsC 15
Prosiłam o poważne odpowiedzi a nie żarty

Gość gOsC 15
Odwiedziłam kolejny raz dziś ubikacji i obyło się bez bólu i bez krwi. Mam taka malutka rankę jak po rozdrapanym pryszczu. Póki co żadnych innych objawów ale na początku spanikowalam. Nie mam pojęcia co to:-/

Gość gość
no to był hemoroid,guzek krwawniczy,nic ci nie będzie do samej śmierci,ale skoro miałaś nawet nie wiedząc o tym to kup sobie maść proctohemolan i aplikuj bo mogą być:) tam gdzie wzrok nie sięga.A maść zapobiega takowym i leczy istniejące.

Gość gOsC 15
Skąd ta pewność że to hemoroid? przepraszam że dociekam ale widzę że wiesz coś na ten temat;-)