Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez prezerwatywy 3 razy panicznie boje sie ciazy

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj kochałam się z partnerem bez prezerwatywy. Zrobiliśmy to 3 razy i za każdym razem on skończył we mnie... Jestem na siebie wściekła i nie mogę sobie tego darować;// Nie mogłam spać w nocy. Dodam, że od roku stosuję tabletki anty. Regulon. Nie pominęłam żadnej, nie było wymiotów, biegunki, nawet głupiego ibupromu nie brałam. Ale to nie zmienia faktu, że nie ma 100% antykoncepcji, zawsze coś moglo się nie wchłonąć, nie zadzialać itp. Sama nie wiem czy brać tabletkę po? Jak uważacie jakie jest w tym wypadku prawdopodobieństowo??

Gość gość
uppp

Gość gość
prawdopodobieństwo ciąży prawie zerowe.Szkoda twoich nerwów.Po to bierzesz tabsy zeby ciazy nie było.Jak sa brane regularnie to juz w ogóle prawie niemozliwe.

Gość gość
wy/p/i/e/r/dalaj ku/rwo

Gość gość
po co bierzesz tabletki skoro nie wierzysz w ich działanie? Strata czasu. Ile ty masz lat, 15?

Gość gość
Ale jednak jak się wpisze w google "ciąża mimo tabletek" to są setki kobiet które zaszły, niestety...

Gość gość
A jeśli by nie zadziałały? Przecież nic nie daje 100%. Jedynie względnie pewnie czułam się przy połączeniu tabl.+prezerwatywa. Teraz umieram ze strachu a krwawienie powinno być za ok 3 tyg bo to dopiero 4 tabletka z nowego opakowania...

Gość gość
trzeba bylo brać do gęby albo w du/psko, byloby i nowoczesniej, i nie musiałabyś się bać ciąży

Gość gość
hahahaha nie wierze ze sie w ogole tym stresujesz. bierzesz tabsy anty od roku po to,zeby mogl sie w ciebie spuszczac FFS. najfajniej tak <3 hehe

Gość gość
hahahaha jaka tepa! tabsy bierze a nie pozwala facetowi dochodzic w srodku....poracha 🖐️ :D

Gość gość
w ogóle nie masz o co się martwić :) też tak miałam (nieraz, ekhym) i nic się nie stało :)

Gość gość
A skąd się biorą wpadki przy prawidłowym braniu? No właśnie... Można wpaść i tyle... Ja nie mogę sobie pozwolić na dziecko. Kupiłam test od 10mlU i zastanawiam się kiedy mogę go zrobić? 12 dni wystarczy jak odczekam??

Gość gość
kubek z kawa- czytałam nawet historie dziewczyny która do 3 miesiąca miała krwawienie z odstawienia;/ Nie na każdego hormony zawsze działają idealnie

Daj spokój. Biorę tabletki osiem lat. Uprawiamy seks do końca. Ciąże przy tabletkach biorą się, tak jak mówiła mi pani ginekolog, jak dziewczyna zapomina i to nagminnie, albo bierze bardzo nieregularnie i później się dziwi i bajki koleżankom sprzedaje, że ona brała i zaszła. bzdury!

Gość gość
to po cholere brać tabsy skoro nie masz fajnego normalnego sexu gdzie on kończy w tobie? Dla mnie to porąbane zachowanie.

Gość gość
Niby mi też tak ginekolog mówiła i się wręcz śmiała z takich dziewczyn. Ale niektóre piszą tak przekonująco....

Gość gość
Bo nic nie daje 100%. A uważam, że z prezerwatywą już jest to naprawdę porządne zabezpieczenie.

Gość gość
A jak np czasem odczuwam kłucie jajników takie charakterystyczne jak dawniej odczuwałam przy owulacji? to nic nie znaczy?

Zatem czego oczekujesz? Ja mówię, co wiem i czego jestem pewna, a Ty swoje. Zatem dalej bój się ciąży, denerwuj siebie i chłopka, marnuj kasę na tabletki i prezerwatywy dodatkowo.

Jakiej owulacji? Co Ty w ogóle wiesz o hormonalnej antykoncepcji? Doucz się moze, przeczytaj ulotkę, porozmawiaj z ginekologiem.

Gość gość
kubek z kawa- dziękuję Ci za wszystkie komentarze, trochę mnie uspokoiłaś. Naczytałam się tych głupich historii w necie.. Przecież sama "dla hecy" mogę na jakimś forum o antykoncepcji założyć wątek,ładnie ubawić, że wpadałam, miałam krwawienie do 9 miesiąca i inne kwiatki a dziewczyny będą się trzęsły ze strachu. Ale naprawdę nie chce mi się wierzyć, że wszytskie te tematy o regularnym braniu i wpadce są ściemą.

Dochodzą do tego niektóre leki albo zespół jelita drażliwego, który upośledza wchłanianie. Ale tak to luz :)