Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rixk

Znów to samo.. ciąża.

Polecane posty

Gość Rixk

Witam wszystkich. Z góry proszę o nie komentowanie mnie i mojego małego problemu w negatywnych barwach, ale chciałabym tutaj usłyszeć parę opinii. Otoż jestem dziewicą, nigdy tak naprawdę nie doszło do samego seksu. Ostatnio gdy byłam z chłopakiem pieściliśmy się w ten sposób, że chłopak ocierał się swoim penisem o moją pochwę. Nie włożył mi go całego, nawet myślę że główka nie weszła, tylko tyle że próbował go wsadzić i napierał na nią. Moje pytanie jest tutaj, czy możliwa jest szansa na to że jestem w ciąży? Nie stosuję żadnych tabletek, a podczas tego typu pieszczot prezerwatywa również nie była używana, jak myślicie, jakie jest prawdopodobieństwo?

Gość gość
Skoro nie doszło do pełnego stosunku z wytryskiem to nie jestes w ciąży proste i logiczne.

Gość gość
Czy biologoa na lekcji w szkole była? Jeśli tak to odpowiedź jst prosta : nie, nie ma możlliwośc, abyś była w ciąży. To pytanie rodem z Bravo :/

Gość gość
Gościu z Bravo a ty miałaś/eś biologię? Wiesz co jest w preejakulacie? Chłopak mógł nawet nie poczuć,ze coś mu się ulało A z przedsionka pochwy już bardzo niedaleko,tym bardziej gdy jest dużo śluzu Pytanie: w którym dniu cyklu to było? Rada: dwa tygodnie po zabawie zrób test ciążowy czasem za przyjemności trzeba płacić...

Gość Rixk
Wytrysku nie było. Był napewno podniecony, czytałam na internecie że po 10 dniach można już zrobić test. Szczerze wiem że jest to niemożliwe, ale trochę się boję.

Gość gość
A jakie jest prawdopodobieństwo, że jak nic mu się nie ulało to autorka zaszła w ciążę ? Jak tak bardzo się stresujesz to zrób test, ale wynik na bank będzie negatywny.

Gość Rixk
Ale czy test zrobiony po 2 dniach od pieszczot jest w stanie cokolwiek wykazać?

Gość gość
Po dwóch dniach nic Ci nie wykaże Powiedz kiedy były pieszczoty i kiedy spodziewasz się okresu?

Gość gość
Niepokalane poczęcie :P

Gość Rixk
Przedwczoraj i wczoraj, a okres teraz przypada mi za 23.04.14r..

Gość gość
hmm czyżby dni płodne? :P

Gość gość
Dla pewnosc zrob test, ale szczerze to praktycznie w 98% niemozliwe, ale zawsze warto sie upewnic

Gość gość
TO okres masz co 50 dni???!!!

Gość gość
Dziewczyno, masz nikłą wiedzę o tych sprawach. Lepiej się doszkol,bo znów za miesiąc będziesz biadolić, że zrobiłas loda z połykiem i nie wiesz czy możesz być w ciąży. Zrób test dla swojego świętego spokoju.

Gość Rixk
Po ilu dniach mogę zrobić test aby wyszedł czy jestem, czy nie? No mam nadzieję ze nie, przecież nic poza tym nie było..