małakicia123 0 Napisano Marzec 10, 2014 Witam, strasznie się denerwuje że to ciaza pomóżcie mi :( 14 lutego skończyła mi sie miesiaczka cykl trwa 28 dni.. 22 i 23 lutego uprawialismy z chłopakiem petting i kiedy byliśmy nadzy on wszedł na mnie i tak mizial mnie swoim członkiem a po chwili zszedł i za jakiś czas doszedł obok mnie powycieral się i swoje ręce też i później mi robił dobrze ale palców już nie wkłada.. I teraz mam problem boli mnie prawy jajnik już od jakiegoś tygodnia.. Boję się że to ciaza pomóżcie mi bardzo proszę wychodzą mi pryszcze i zaczęły mnie boleć piersi czy a miesiaczeke mam dostać 9 marca.. A i jakoś parę dni temu miałam taki biało przezroczysty rozciagliwy śluz.. wczoraj nie dostałam okresu bardzo sie denerwuje juz cały tydzień płacze i wgl bo boje się ze jestem w ciązy okresu nie mam już nie wiem co mam myśleć.. a brzuch mnie boli i piersi jak bym miała dostć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małakicia123 0 Napisano Marzec 10, 2014 pomóżcie!!! jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach