Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bodystocking czemu

Polecane posty

Gość gość

dostałam takie coś , dlaczego? Uważam że jest to k***wski strój dlaczego mąż to kupił dla mnie?

Gość gość
O lubię takie stroje na kobiecie. Zakrywają co nieco i wdziera się aura tajemniczości, nie ma nic podanego na wierzchu.

Gość Gagagah
Jest super! Kocham takie i inne rodzaje erotycznej bielizny :) Będziesz wyglądała ponętnie :) a mąż na pewno chciałby Cię w nim zobaczyć Zakładaj + wysokie szpilki a zobaczysz jak zareaguje

Gość zabaweczkowo
Witam serdecznie Zapraszam na zakupy do nowego sklepu zabaweczkowo.pl znajdziecie tam właśnie Bodystocking a jeśli się pospieszycie możecie załapac się na promocję 20% dla pierwszych 15 osób lub 10% dla pierwszych 100 osób. Kod na 20% to Wibrator na 10% promocja. Znajdziecie u nas stałe promocje i możliwość zdobycia ciekawych kodów promocyjnych Zapraszam na udane zakupy i miłe doznania

Gość zabaweczkowo
Witam serdecznie Zapraszam na zakupy do nowego sklepu www.zabaweczkowo.pl znajdziecie tam właśnie Bodystocking a jeśli się pospieszycie możecie załapac się na promocję 20% dla pierwszych 15 osób lub 10% dla pierwszych 100 osób. Kod na 20% to Wibrator na 10% promocja. Znajdziecie u nas stałe promocje i możliwość zdobycia ciekawych kodów promocyjnych Zapraszam na udane zakupy i miłe doznania

Gość Gagagah
bodystocking jest super seksowny

Gość gość
ja mam w hurcie jak ktoś chce ,modele na rynek włoski

Gość gość
a co to jest ?

Gość gość
ubranie k***y