Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brazowe plamienie w 20 tc

Polecane posty

Gość gość

Niewielkie ilosci na papierze, od czego?

Gość gość
jestes moze po wizycie?

Gość gość
Nie, mialam 2tyg temu wizyte

Gość PANTERA w kropki
A może był seks dziś, wczoraj lub przedwczoraj? Ja aż krwawiłam kiedyś, jakoś q 16 tygodniu po seksie.

Gość gość
Wlasnie nie bylo sexu kilkanascie dni

Gość PANTERA w kropki
To ja na Twoim miejscu, dla własnego spokoju wybrałabym się na pogotowie, albo przynajmniej zadzwoniłabym do lekarza.

Gość gość
No jest niewielkie, mialam nisko lozysko w 15 tc w 18 podnioslo sie o 2cm:-) :-)

Gość gość
kazde plamienie powinno byc konsultowane z lekarzem - szczegolnie przy niskim łozysku. Poprostu lepiej dmuchac na zimne. Przed badaniem u lekarza zaznacz koniecznie ze masz przodujące łożysko bo wtedy prawdopodobnie nie mozesz byc badana wewnętrznie. A boli Ci przy tym brzuch? Jesli plamienie bylo minimalne to moze podnioslaś cos ciezkiego albo sie przedzwignęłas - sprzątanie/zakupy/schylanie sie? To jest bardzo wazne aby przy niskim łożysku odpoczywac tak czesto jak sie da i oszczędzac sie! Zero sprzatania, zakupow, szybkiego chodzenia, cwiczen. Wiem co mówie bo sama mialam niskie łożysko które naszczęscie sie podnisoło :) musisz dbac o siebie i myslec caly czas o malenstwie. Nikt nie kaze Ci lezec w łóżku 24h na dobe - ja pracowalam po 8 godzin do 8 miesiąca ale po pracy generalnie odpoczywalam na kanapie i starałam sie wysypiac minimum 8 godzin dziennie. Dobrze ze mam wyrozumiałego męza ktory zajął sie w tym czasie domem, zakupami i gotowaniem. Zycze duzo zdrowka i szczesliwego rozwiazania za kilka miesiecy

Ja będąc w 15 tc dostalam krwawienia, ale tylko tak na papierze, potem czysto. szybko do gina, okazalo sie, ze mam nisko kosmowke. lezalam 2tygodnie, jutro mam wizyte. czasami po wizycie w wc (zaparcia) delikatne plamienia. mam nadzieje, ze jest juz lozysko i jest wyzej!