Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można kupic mlodej mamie do szpitala ?

Polecane posty

Gość gość
kapciuchy

Gość gość
ale co? jakieś zabobony czy zakaz w szpitalu? bo ani o tym ani o drugim nie słyszałam?

Gość wifigdańsk
kwiatów do szpitala nie wolno a gazetek o dzidziach hest pełno,kup to co się przyda-chusteczki mokre,jakies kosmetyki,mi tego brakowało ( to znaczy mialam ale szło jak woda).

Gość gość
napewno nie jakies tam ksiazeczki zeby wklejac zdjecia itp bo takie cos to ja nawet dostalam od mojej poloznej i w tych ksiazeczkach to zaczyna sie wklejac****isac jeszcze przed narodzeniem dziecka. kwiaty do szpitala tez nie bo nie wolno do szpitala kwiatow przynosic. mysle,ze do szpitala to cos do jedzenia a do domu to prezent przyniesc.

Gość gość
up

Gość gość
szlafrok

Gość wifigdańsk
jakie zabobony? toc mamy XIX wiek! niewolno bo kwiaty uczulają,nie sklyszałas o tym? to prawda stara jak swiat.

Gość gość
jak jestes kolezanka to nie powinnas wcale tam isc ,chyba ,ze sama dzwonila i Cie zapraszala,to nic fajnego kiedy przychodza i ogladaqja Cie taka zmarnowana,ale jak juz musisz isc to kup troche owocow jakis sok i cos dla dziecka np reczniczki kocyk czy cos w tym stylu albo pampersy najmniejsze jakie sie da.

Gość gość
Up

Gość wifigdańsk
dokladnie-to co sie w danej chwili przyda bo w szpitalu prawie jak w wiezieniu,nie mozna sobie ot tak wyskoczyc jak czegos zabraknie. ja przy 1 dziecku straaasznie mialam ochote na donaty,tego mi strasznie brakowało a jak ktos mi je dostarczył to poprostu niebo:) no i rosołek w słoiku,druga ciaza-kawa z mlekiem!!. a na pewno przyda się -wszelkie srodki do pielegnacji mamy i dziecka,srodki czystosci,chusteczki itd,nawet pampersy. ja najlepiej pamietam wlasnie to gdy dostalam-pampersy,chusteczki,za to bylam bardzo wdzieczna a jakies ksiażki czy cos-to o tym się w takich chwilach nie mysli,mysli się,zeby przetrwac :)

Gość kkkollllii
A po co chcesz ja odwiedzac w szpitalu? no chyba,ze jestes siostra,mama, tesciowa lub szwagierka. ja bym tam nie chciala wizyt kolezanek zaraz po porodzie w szpitalu. po porodzie zaraz jest sie obolalym, lezy sie w tej koszuli nocnej, z cycow cieknie:) wole odwiedziny w domu.

Gość adddad
Mnie teściowa kupiła zawieszkę na łańcuszku, bardzo miły gest :)

Do szpitala NIC :) w ogóle uważam że nie ma nic gorszego, głupszego i bardziej w***********o niż możliwość odwiedzin przez byle kogo po urodzeniu dziecka :o powinien móc przyjść tylko mąż/ojciec dziecka. Potem każdy naznosi gratów i nie wiadomo co z tym zrobić :o a szafka taka maleńka :p Trzeba nie mieć wyobraźni żeby odwiedzać w szpitalu i jeszcze znosić fanty bo tak wypada :o Do odwiedzin nadaje się dom, nie szpital!