Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyjaciolkaaa

Pomysly na zarabianie w domu z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
do roboty idz do sklepu a nie w domu d**e grzac

Gość gość
taaa lepiej w domu siedziec i p******ic,że nie mam z kim dziecka zostawić... dziecko do żłóbka, przedszkola a ty do roboty chałupnictwa nie ma

Gość gość
No teraz furorę rękodzieła robią..:)Jakieś czapeczki, skarpeteczki, pościel...oczywiście jak się potrafi.Ja np. żadnego zmysłu artystycznego nie mam więc duuuupa z tego:)Ale też się zastanawiam co robić bo do końca macierzyńskiego daleko....Z zawodu jestem farmaceutą wiec raczej nie będę w kuchni czopków robić:) Może jakieś kuchenne przetwory swojskie???Tyle że głównie latem można i jesienią...potem KLOPS ... A może jakieś drugie dziecko pod opiekę????

Gość wifigdańsk
a ile dziecko ma?

Gość gość
zrob sobie drugie dziecko nie bedziesz narzekać na brak czasu i nie bedziesz musiała podejmować pracy :)

Gość gość
kamerki :P

Gość gość
Znajdz mamuske w podobnej sytuacji i zaopoekuj sie jej dzieckiem,bedziesz siedziec w domu z 2 i zarabiac

Gość gość
niech mąz zarobi na rodzine a ty leż z dzieckiem w domu i bawcie sie wesoło

Gość gość
siedz w domu i ciesz się ,ze nie pracujesz bo wstawac codziennie rano i z*********ć cały tydzień to nic wesołego za wypłate 1200zł

Gość wifigdańsk
tez szukałam ale słabo z tym. co do dodatkowej opieki nad czyimś dzieckiem-raczej nikt nie chce zeby ktos zajmował się jego dzieckiem trazem ze swoim. mimo iz dzieci razem wychowują się o wiele lepiej (widze to po moich dzieciach) to matki boją się ze ich bedzie gorzej traktowane. ja szukam tak juz 3 lata,pare osób odpowiedziało,ale zazwyzaj sa to dalekie odległosci i praca po 10-12 godzin wiec odpada. jedna osoba w ostatniej chwili (tuz przed rozmową kwalifikacyjną) napisałą smsa ze jednak nie. jedna pani (mialam pilnowac 2 jej synow u niej w domu)-wydała się obiecująca-porozmawiałysmy,wszystko sobie ustalisłysmy,byłą bardzo zachwycona,potem zadzwonila do mnie i mowiac ze przemyslala-mam podpisac oswiadczenie ze wrazie czego odpowiadam cywilnie i karnie gdyby cos jej z domu zgineło albo gdyby jej dzieci miały siniaki. no to opadłam na krzesło jak to usłyszałam.owszem-kazdy się boi ale jak się ma fobię to się nei zostawia dzieci pod opieka badz co badz obcej osoby. a takiego oswiadczenia jej nikt nie podpisze (wczesniej mowila ze ma problemy ze znalezieniem opiekunki-teraz jej się nie dziwię). tak wiec wcale to nei takie latwe zajac się czymims dzieckiem,mając swoje. ja tak szukam dodatkowego zajecia od 3 lat,ostatnio dałam sobie spokój. a co do chałupnictwa,czy pozycjonowania to pełno oszustówe,predzej mozna stracic kase niz ją zarobić.' ja czekam az dziecko bedzie miało roczek i pojde do normalnej pracy o ile wszystko pojdzie ok. jedyne co mozesz dorobic to sprzedaż na allegro.

Gość gość
Osoby co szukaja opiekunki zawsze chca miec kwalifikacje albo co immego wymyslaja wiec dobry pomysl to nie jest.