Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Instytut Cosmetica Wrocław

Polecane posty

Gość ść
Proszę o Więcej info na temat pani Magdaleny Daszkiewicz. Czy faktycznie prawdą jest, że nie wypłaca pensji?

Gość gość
nigdy nie bylam bo slyszalam niezbyt fajne opinie. sama chodze do mad clinic, glownie na mezoterapie i inne zabiegi przeciwzmarszczkowe i efekty sa naprawde fajne, ceny tez ;)

Ja chodzę do pani Karoliny Kopeć we Wrocławiu i na pewno z niej nie zrezygnuje. Jest to lekarz godny polecenia, staranny, sumienny i wszystkie zabiegi prowadzone są w miłej atmosferze. W rękach pani Karoliny czuję się bezpieczna i mam pewnosc, ze nie narazam się na niechciane efekty uboczne. Pani kosmetolog godna polecenia http://karolinakopec.com/

Gość gość
Chyba znowu się przenieśli tym razem: Klinika Estetica Słowiańska 29 Wrocław 50-127

Gość Nowa ofiara
Niestety,mądry Polak po szkodzie. ..I ja się dałam omamic super ofercie na grouponie.Beznadziejnie wykonany zabieg wypelnienienia bruzd nosowych kwasem przez słynną Panią Magdę. ..Zamiast efektu mam zgrubienia podskórne rozlane wokół bruzd.Jestem wściekła !

Gość gość
Witam Panie, jestem zaskoczona... ilością złych opinii, nie spodziewałam się, że oprócz mnie jest was tyle.. . Otóż mam podobny problem z tą Panią Magdą, ciśnie mi się gorsze określenie ale sobie oszczędzę. Proszę wszystkie skrzywdzone Panie o kontakt pod adres niezadowolona@poczta.fm SPRAWA PILNA, będę szukać sprawiedliwości i nie popuszczę! Proszę każdą z Pań o kontakt.

Gość gość
proszę jeszcze raz o podanie maila dla osób niezadowolonych

Gość gość
Witam, ja również należę do niezadowolonych osób. Byłam tam na wypełnieniu bruzd wargowo nosowych. Nadal mam zgrubienia pod skórą a kwas którym zostałam obstrzyknięta jest chyba nie tam gdzie powinien bo mam wybulenia nad bruzdą i wyglądam jak po wizycie u stomatologa. Korzystam często z sauny z nadzieją, że kwas szybciej się rozłoży. Boję się zrobić zabieg z hialuronazą, bo o uzupełnieniu mam już dość proszę o maila dla osób niezadowolonych

Gość gość
Pozdrawiam niezadowolonych klientow mialam z nia stycznosc przez prawie rok czasu bo wykupilam pakiet karboksyterapii + mezoterapie ....po kazdej karboksyterapi to jest czasem 4 ukucia a jezdze z Gliwic do Katowic ul Gliwicka 21 clinika estetika z pania Magda wroce do tych wkuc czasami jest ich 6 lub 5 efekt minimalny na szyji po roku czasu a mezoterapia wykonana przez te pania to 10 wkuc tepa igla i krwiak pod okiem 3 tyg......Nie Polecam !! a tym bardziej tanie pakiety kase sie wplaca pieniadz zamrozony bo nie wykona sie wszystkich ,,zabiegow'' w ciagu miesiaca omijac z daleka

Gość gość
Witam wszystkich , ja również jestem poszkodowaną przez Panią Magdę , bardzo proszę o podanie maila , chętnie dołączę do grupy.

Gość gość
wyzej z dn 5 03 2017r jest adres pani poszkodowanej .....rzeczywiscie zabiegi sa fikcyjne, ale poprawily sie zabiegi np.karboksyterapii wykonywane przez pracownika nowego p. Joanne nie wypowiadam sie o innych zabiegach kwas albo nici itp. bo w zyciu bym tam nie zrobila nie pokazuja co wstrzykuja co tanie to ani psa bym tam nie poslala ...pozdrawiam