Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oceniacie swoich facetów jako ojców ?

Polecane posty

Gość gość

Jak ich oceniacie ? Co potrafią zdobić z maluchami ? ( i ile dzieci mają lat? )

Gość gość
Co potrafią zrobic? to co powinni czyli wszystko dziecko 10 m

Gość gość
Mój mąż robi wszysto z dzieckiem, oprócz karmienia bo karmie piersią :P ma 3 miesiące

Gość gość
Moj syn ma 5 lat maz jest wzorowym ojcem. Lepszym mysle niz ja matka;) cierpliwy, kochajacy, spedza z dzieckiem czas. Wstaje w nocy. Pojdzie ma rower. Nakarmimjak trzeba. I uwazam ze tak powinno byc . Jest rownouprawnineie.

Gość gość
Bardzo dobrze; maz bardzo duzo czasu poswieca synkowi i potrafi wszystko przy nim zrobic, aczkolwiek z obowiazkami czeka na mnie; ale i tak sie ciesze, ze nie ucieka przed dzieckiem zeby odpoczac tylko sie nim zajmuje; czasem zdarzy sie ze krzyknie, ale nasz syn jest wyjatkowo nieposluszny i nawet swiety stracilby cierpliwosc

Gość gość
maz jest fajnym tata. synek ma 4 miesiace i robi przy nim wszystko co trzeba ( nie karmie piersia) nie mam na co narzekac, a przyznam, ze jak zaszlam w ciaze to mialam powazne watpliwosci czy bede miec w nim oparcie. mylilam sie i to bardzo

Gość gość
Jest super tata :) Corka ma 5 lat, spedzaja duzo czasu razem i maja ze soba super kontakt :)

Gość gość
Szkoda gadac...córka 16 mies. nic przy niej nie zrobi,nie pobawi sie a w dodatku nierób.

Gość gość
Lepiej ode mnie potrafił sie zająć niemowlakiem teraz juz dzieci maja 10 i 3 lata nadal sobie radzi .

Super ojciec, zrobi wszystko przy dzieciach, ubiera, karmi, przewija, kąpie, usypia i bawi się z nimi jakby sam był dzieckiem. Ogarnia jednoczesną opiekę nad naszą dwójką (9 miesięcy i 2,5 roku), na luzie i na spokojnie, podczas gdy mnie niejednokrotnie krew zalewa:D Jakkolwiek jako mąż sprawdza się różnie, ojcem jest naprawdę świetnym.

Gość gość
Wszystko, łącznie z karmieniem, bo ja nie karmiłam piersią. Pieluch tez więcej przewalił, bo mnie odrzucało i sama zmieniałam tylko jak nie miałam się kim wyręczyć.

Gość gość
Uważam,że jest świetnym ojcem. Karmi, przewija, kąpie, bawi się, pierze ubranka .Bardzo mi pomaga.