Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza cipka tez śmierdzi?

Polecane posty

Gość gość
na hemoroidy też mam :( i mi kupowali rodzice.A wszystko przez to że tyle siedze na d***e przed kompem.I się doigrałam.Chociaż wraz nawracają.I nawet lepszy efekt chyba jak smarowałam d**ę cebulą gotowaną ale to okropne :( uczucie.

Gość gość
ja bym na twoim miejscu poszła do prywatnej przychodni gdzie nie trzeba mieć żadnych skierowań, np luxmed i zrobiła sobie sama w laboratorium posiew i wtedy wiesz czy masz się czym martwić czy nie;) koszt ok 35 zł

Gość gość
ale to badanie moczu tylko bakterie czy i grzybice wykrywa?

Gość gość
wszystko najgorsze się do mnie przyplątuje :| przestrzegam was nie siedzicie godzinami na kafe czy jakiś portalach , czatach itp bo od braku ruchu zrobią się wam też hemoroidy a procthemolan toche łagodzi ale mimo wszystko. Ja to nawet nie wiem jak dziewczyny się godzą na seks analny pewnie to też do nich prowadzi że mogą powstawać.:|

Gość gość
nie moczu, posiew z pochwy, pędzlują ci tylko takim wacikiem, nie zakłada się zadnych wzierników ani nic, myslę że jakbys się bardzo uparła to daliby ci ten wacik i sama bys pobrała za parawanem:)

Gość gość
Jezu ale ja tam nigdy nic nie wkładałam czy to po wierzchu?;( to tak samo jak z badaniami sanitarno-epidemiologicznymi jezu jak ja to przeżywałam ale na szczęście dawali do domu więc inaczej się człowiek czuł.

Gość gość
z_doopy_do_ust "Zaparcie (obstrukcja) uznawane jest przez ekspertów za jedną z najczęstszych przyczyn hemoroidów. Ważnym aspektem zrównoważonej terapii jest zapewnienie u pacjenta miękkiej konsystencji stolca (uformowane stolce) oraz bezproblemowego opróżniania jelit, które nie wymaga nadmiernego parcia, ponieważ podczas niego dochodzi do zastojów krwi w hemoroidach i ich nabrzmienia. " Więc skoro parcie podczas zaparć nawet się przyczynia to ja nie wierzę , że anal nie przyczynia skoro tu jest pchanie z jeszcze większą siłą i to czymś twardym i potężnym! :(

Gość gość
no to taki wacik jak do badań które miałaś- do środka niestety nie po wierzchu, ale nie siedzisz na fotelu ginekologicznym z lampą skierowaną na siebie, nie zakadają ci wziernika- więc jest mniej"wstydliwie";) nie jakoś głęboko, taki patyczek z wacikiem krzywdy ci nie powienien zrobic, a po 3 dniach masz czarno na białym napisane co ci jest wraz z info czym leczyc;)

Gość gość
więc żadnego analu nigdy w życiu , chociaż w sumie i tak mam symptomy już hemoroidów więc co ja się obawiam :drapie się po głowie:

Gość gość
w sumie lepiej mały wacik do uszu niż jakby mi gin wiercił swoim paluchem :(

Gość gość
ja np. sie myje i nawet jak podmyje sie rano to przez cały dzień jestem tam czysta i bezwonna. nie rozumiem brudasek którym śmierdzi cały czas peezda :o

Gość gość
hahaha może i tak , wiesz ja nie wiem jak działa jaka siła byłam zagrożona w LO z fizyki :( może i dobrze działa w sensie jak robi się coś to jak anal to oczyszcza jak wycior komin , odblokowuje zawory.

Gość gość
no własnie jak tak się strasznie boisz gina to zrób posiew- wtedy możesz iść di gina tylko z wynikiem i on cie nie musi badac:) jak robiłam posiew u gina to był fotel wziernik i te sprawy, ale jak w laboratorium to bez tego było, 2 sekundy i po krzyku a tak masz napisane że albo flora prawidłowa, albo bakterie- wtedy masz robiony antybiogram i napisane jaki antybiotyk działa, albo grzyby

Gość gość
no to gratuluję jak ci nie śmierdzi peeezda ale nie życzę sobie abyś mnie obrażała.

Gość gość
te wzierniki to chyba boli jak zakładają co?;(

Gość gość
Jakby mi dali właśnie w łazience żebym sama czy coś byłoby z***biście :( a ty dawno to robiłaś że oni ci tam wiercili tym patyczkiem osobiście?

Gość gość
mnie tam nie boli tylko że dziwne uczucie jak siedzisz rozwalona, lampa ci świeci prosto w tyłek i ci majstrują:P

Gość gość
mi pobierała normalnie pielęgniarka która robiła wszystkie inne pobrania-krew itp, po prostu poszłyśmy do pokoiku obok, robiłam bez skierowania kilka razy, dla pewności -ostatnio kilka miesięcy temu, to badanie jest tak proste że wg mnie nie ma problemy żeby ci dali ten wacik, wkładasz, przekręcasz- cała filozofia:) spytaj sie czy możesz mieć taką możliwośc bo sie wstydzisz;)

Gość gość
gość jakbyś sie myła brudasko to by ci tam nie capiło .... a pani życzymy przewlekłej infekcji, to sie moze kultury nauczy;)

Gość gość
Ok , dzięki za rady Pani od wacików i Panu o brzydkim nicku.Uciekam coś zjeść.

Gość gość
oczywiście infekcje możesz złapać nawet od partnera jeśli sam ma bądź zaraził się od poprzedniczek .Żal mi takich hejterów , jak nie masz co robić , nudzi ci się to idź może poćwicz albo coś.Na zdrowie ci to wyjdzie.

Gość gość
będzie dobrze tylko się zbadaj;) pa

Gość dziewczyyyynnnaaaa
dla gina to normalnosc, a propos bardzo mozliwe ze ktoras z wypowiadajacych sie tu kobiet cierpi na grzybice pochwy i nie badzcoe tu przerazone bo na to w ciagu zycia zapada okolo 30% kobiet, nie ma to zadnego zwiazku z brakiem higieny, wrecz zbyt czeste podmywanie (kilka razy dziennie) moze poglebiac. Polecam oblukac na youtube objawy, a ogolnie na wszelkie dolegliwosci, infekcje (czyli prawie wszystkie pryxpadki) polecam TANTUM ROSA jedna saszetka jakos trzy zlote w kazdej aptece, a mi zawsze pomoga, dlugo mam spokoj pozniej z jakimikolwiek wachaniami ph itd

Gość dziewczyyyynnnaaaa
Co ja wgl napisalam, nie na youtube tylko na google hahahha

Gość gość
jakbyś sie myła brudasko to by ci tam nie capiło .... a pani życzymy przewlekłej infekcji, to sie moze kultury nauczyoczko.gif x ja żadnej infekcji nie mialam i ni będe mieć bo dbam o higiene i sie myje, z infekcjami mają problemy brudaski które regularnie peezd nie myją

Gość gość
z_doopy_do_ust tak a widzisz jakiś inny?:D