Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To juz chyba nie zwiazek ja tak mysle

Polecane posty

Gość gość

Razem 1,5 roku ostatnie spotkanie 12 lutego- on 30 lat jakis obojetny spotkanie trwalo godzine, przywiozl mi rzeczy ktore dostal ode mnie takie p*****ly ksiazke slodycze ot winko, twierdzil ze to jego matka kupila dla mnie, w zywe oczy klamal powiedzialam ze to przeciez ode mnie a on nie bo to matka- ok...na koniec buziak tylko w policzek i amen. 14 luty- zero kontaktu po to przeciez walentynki, potem cisza- pisze do niego, smsy nie dochodza, ok, panikuje radze sie kolezanek na forum kaza czekac ok, ale masakra, dzien kobiet to samo cisza. Dzwonie, tel. wylaczony! Dzwonie na domowy, odbiera matka, pytam co u P.a ta mi ze mam zostawic jej synka... Nic zlego nie zrobilam, kochalam go, znalismy sie sporo mielismy plany... a teraz matka... Nie wiem co myslec. Milcze. Boli jak cholera. Pisze na fb do jego eks ona wie ze cos tam my ku sobie- odpowiedziala ze ich 5 letni zwiazek tak samo sie zakonczyl, taki sam scenariusz. Co ja mam myslec i robic?

Gość gość
Naprawdę dziwna sytuacja. Pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, że coś może ukrywa przed tobą i przed eks i dlatego zrezygnował ze związków. Może nie może mieć dzieci, czy cierpi na jakąś chorobę genetyczną która nie pozwoli mu długo żyć. Bo to nie było rozstanie z tego co opisałaś, ale jego wycofanie się, tak, jakby wiedział, że to i tak jest bez sensu i nie chce dłużej tego ciągnąć.

Gość gość
Dzieci moze miec bo z eks ma corke ktorej nie odwiedza ale placi alimenty a choroba, jedynie boli go kregoslup- matka ma raka. Nie wiem ? Maminsynek pierwsze moje stwierdzenie.

Gość gość
Tchórz i tyle. Ciesz się, ze się go pozbylas, nawet jeśli w taki sposób.