Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konrad1

MARIZA ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ

Polecane posty

Witam. To moje drugie konto, w pierwszym konto zostało zapomniane :) chciał bym Wam przedstawić firmę " Mariza ". Być może większość z Was słyszało już o tej firmie, bądź testowało produkty tej firmy. Jednak ja dowiedziałem się o niej nie tak dawno, wcześniej działałem w FM i odpowiadałem na sporą ilośc pytań z forum. Teraz w skrócie przedstawię kilka informacji: 1. Rejestrując się zupełnie za darmo otrzymujesz stały rabat 30% na produkty kosmetyczne. Możesz współpracować z nami jaki klient bezpośredni, konsultant/ka lub tworzyć wlasny biznes oparty na modelu MLM Na zamówienie nie masz wyznaczonych terminów, składasz w momencie gdy masz na to zapotrzebowanie. W każdej chwili możesz również zrezygnować bez ponoszenia konsekwencji. Jeśli potrzebujesz sponsora zapraszam :) 2. 30% TANIEJ DLA ZAREJESTROWANYCH KLIENTÓW Każda osoba która podejmie współpracę jako klient bezpośdreni może zakupić produkty 30% taniej bez względu na wielkość zamówienia i częstotliwość składania. 3.Twórz własny biznes w oparciu o system Multi Level Marketingu. Zostań swoim własnym szefem. Sam zdecyduj gdzie, jak i kiedy pracujesz. Dostajesz od nas wszystkie potrzebne materiały ale czy osiągniesz sukces to zależy od Ciebie. Drogie Panie bardzo proszę o informację jakie Waszym zdaniem są te produkty. Dziękuję za wszystkie opinie.