Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobiły

Polecane posty

Gość gość

jak byście były w ciąży a wasz facet by poszedł na imprezę a wy byście zostały same w domu?

Gość gość
Zastanawiałabym się co ja w nim widziałam .

Gość gość
mojej kumpeli facet poszedł na imprezę uwaga.... w dzień kobiet z jej siostrą :) a ona w zaawansowanej ciąży, 9 miesiąc. Ja w ogóle w szoku :) jej rodzice też wkurzeni że jak tak można a kumpela mówi że nie chce go ograniczać i chce żeby robił to na co ma ochotę i że czemu ma on sobie odmawiać zabawy tylko dlatego ze ona jest w ciąży :) no po prostu kopara mi opadła :)

w domu bym sie czyms zajela. my nie chodzimy wszedzie razem, czasem maz na meskie wyjscia, ja na babskie, albo ze swoim towarzystwem. nic w tym zlego. a jesli nie ma zagrozonej ciazy to nie trzeba czuwac przy kobiecie - sa telefony

Gość gość
ciekawe co będzie jak się dziecko urodzi :)

mój tak zrobił kilka razy, tydzień po narodzinach dziecka też - czułam się okropnie, wykręcił mi tak dużo numerów, że już razem nie jesteśmy

Gość gość
tylko dla mnie zastanawiające jest to, że mojej kumpeli to odpowiada. Ja szczerze się zdziwiłam, dzień kobiet, ona w 9 miesiącu ciązy a on idzie sobie do klubu na impreze a ona nie ma nic przeciwko. Nawet jej rodzice się zdenerwowali na jej faceta a ona mówi że nie będzie go ograniczała.

cóż - są takie, które nie mają nic przeciwko i takie, którym nie odpowiada - może to kwestia charakteru, może zaufania ja w przeszłości miałam numery typu - wyszedł o 22 po papierosy, wrócił rano dnia następnego - no czegoś takiego akceptować nie mogłam.

Po pierwsze mój facet nigdy by nie poszedł na imprezę bez pytania czy może mnie zostawić. Po drugie trochę lipa, że akurat w dzień kobiet ten koleś zostawił swoją dziewczynę samą w zaawansowanej ciąży, ale widocznie jego dziewczyna nie miała nic przeciwko. Niech się chłopak wyszaleje zanim będzie tatusiem. Gdy dziecko przyjdzie na świat życie obojga się zmieni. Do tego na tą imprezę poszedł z jej siostrą. Dziwię się, że własna siostra zostawiła ją samą i jeszcze wzięła jej faceta, ale to ich sprawa. Może i tak było już późno i miała iść już spać? Nie znamy szczegółów, więc trudno się wypowiadać czy to oznaka przyszłego zaniedbywania przez jej faceta czy tylko chęć pobawienia się raz na jakiś czas.