Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozakłamczucha

Umarłam ze śmiechu WYMIARY DODY które sama podała

Polecane posty

Gość gość
ALE KOSZMARNE ZDJĘCIE

Gość gość
Nie wiem jakim trzeba być pasztetem by zazdrościć wyglądu tej byłej mieszkance Ciechanowa :D :P

Gość ja mam 170 i waze 52
i jestem chudzielcem! doda na kruszyne nie wygląda, no i jeszcze te 2kg w cyckach! :D

Gość gość13ree
Akurat a propos wzrostu i wagi to z duzym prawdopodobienstwem jest to prawda. Sama mam 170, spotkalam Ją w sklepie była trochę niższa mnw. 167-168. Sama ważę 59 kg, była ode mnie szczuplejsza o kilka kilo więc spokojnie może ważyć 54 kg. W kobiecym ciele najważniesze są proporcje i dobre geny. Sama chodzę intensywnie na siłownie i fitness , poza Dody biustem (Ona ma na oko z 75E) mój naturalnie jest mniejszy (75C), mam podobne proporcje ciała wiec podane wymiary wydaja mi sie prawdziwe.

Gość gość
każda z was to beznadziejna plotkarska suczzzz

Gość gość
a ty ostatnia odpisujesz po kilku latach tylko po to by bzdety powpisywać o cielsku swoim palnij się w łeb idiotko

Gość gość
gość13ree dziś Jak masz 75-80cm pod biustem i 90-95 w biuście to wiele kobiet będzie od Ciebie szczuplejszych i wcale nie muszą być drobne. Więc to wcale nie udowadnia drobnych wymiarów Dody, a jedynie to, ze obok Ciebie wyglądała szczuplej.

Gość gość
A ja wam powiem tak: wyglada super, ma atletyczna wysportowana sylwetkę, długaśne nogi, a biust sztuczny, ale dopasowany do niej jest Ok. Niewielkie wcięcie w talii umiejętnie podkreśla dobierając odpowiednie ubrania. A teraz hejtujcie - myślałby kto ze wszystkie takie idealne jesteście!

Gość gość
Tu na kafe niejedna jest tak pikna i zgrabna, że miss universe czy niejedna supermodelka mogłaby wpaść w kompleksy oślepiona pięknem i seksapilem takiej jednej z drugą. ;D A ja choć naturalnie mam tendencje do posiadania sporego wcięcia w talii uważam, że Doda całościowo ma świetne ciało i nie miałabym nic przeciwko, żeby mieć taką figurę jak ona, choć przyznam, że wedle mojego gustu nie jest to jeszcze ideał kobiecej sylwetki.