Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupi lecz złośliwy problem

Polecane posty

Gość gość

Mam problemy z wypróżnianiem, a konkretnie toaletę odwiedzam raczej codziennie ale... Nie czuję dużo wcześniej, że mam taka potrzebę, tylko objawia się to nagle strasznym bólem brzucha :/ Ostatnio zmieniłam dietę na bardziej zdrową, ograniczając słodycze a zaczęłam jeść sałatki, jogurty itp. Jest to tak potworny ból, że piętami o d**e sie bije, żeby jak najszybciej pobiec do tego nieszczęsnego kibla :( Jest to złosliwe, bo czesto człowiek jest na mieście lub bardzo czymś zajety :( Nie chce na razie iśc do lekarza, ale chyba będę musiała. Czy ktoś z was miał podobny problem?

Gość gość
powienno sie za jakis czas unormalizowac zmieniłas deiete i dlatego ja za to mam problem inny podczas załatwiania czuje meeega bol dosłowanie okropny i zawsze poleci odrobinka , kropla krwii nie wiem co robic czy isc do lekarza czy z wysiłku peka jakas żyłka lub to hemoroid ale nie mam pieczenia ani innych dolegliwosci w tamtym kierunku byłam cieta podczas porodu i mam nacignieta skore wydaje mi sie ze ten bol stad pochodzi

Gość gość
No mi tez wydaje się, że to przez zmianę diety. Oby się unormowało