Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z klasa

jak zachowac sie z klasa

Polecane posty

Gość z klasa

Gdy on odchodzi ? Co zrobic, zeby zachowac godnosc, ale tez dac mu do zrozumienia,ze rozumiem jego decyzje i nie bede mu sie narzucac. Co proponujecie ?

Gość gość
Nic nie robić, żyć dalej.

Gość gość
wiec mu sie nie narzucaj. zadnych slow. cze-cze i dowidzenia. tylko pamietaj - jak on przyjdzie - to go odelij tam skad przyszedl - nie rozmiekniaj tematu - nie ma sensu

Gość z klasa
Nie bede sie narzucac. Cigale tylko mysle co mu powiedziec, albo co napisac na pozegnanie.nie wrednie, tylko z klasa. Tak zeby za jakis czas wspomnial "kurde ona jednak byla wartosciowa" - glupi bylem. A ja moze bede szczesliwa z kims inntym.

Gość stciviony
nic. tylko czesc i ew. dziobka w policzek - to jest klasa

No nie wiem coś w stylu "Jest mi smutno, ale pogodziłam się z Twoją decyzją. Było kilka fajnych chwil, będę dobrze Cię wspominać. Życzę Ci szczęścia w życiu" Taka moja propozycja, jestem dziś w łagodnym nastroju:) Osobiście zjechałabym dziada, poszczuła wściekłym psem i nasłała sąsiada karka wieczorową porą:D No ale ja to ja. Ty miej klasę.

Gość gość
Powiedz mu na odchodnym, ze zyczysz mu szczescia - lecz tylko jesli naprawde tak jest. Nie rob nic spektakularnego, wszak sam zrezygnowal z bycia mezczyzna, dla ktorego chcialabys sie starac robic cuda.

Gość gość
jak mnie facet rzucil. po czym po pol roku oznajmil, ze sie zeni z inna baba to mu tylko powiedzialam 'powodzenia w zakladaniu rodziny' i sie usmiechnelam chociaz mialam ochote go rozszarpac. mina bezcenna, do konca zycia bede pamietac ten cielecy wyraz twarzy jak to uslyszal

Gość z klasa
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Musze to przemyslec na chlodno,zeby potem sie nie wtydzic,ze glupoty napisalam.A on niech zaluje.Napisze jutro jak cos madrego wykombinuje.

Gość gość
Ale po co mu coś pisać? Nie rozumiem. Odchodzi to niech idzie, najwieksza klasa jest przyjęcie tego do wiadomości, nieplaszczenie sie i tyle. Ale nie jakieś skowyty, jak to było dobrze. Było i sie zmyło, niech idzie.

Gość gość
Ignorancja i miły uśmiech.

Gość gość
Jestem za całkowitą ignorancją dziada na zawsze. To najlepsza metoda na takie wrzody. 🖐️

Gość gość
jak to po co pisać? ona chche desperacko żeby koleś żałował ale nie ma na tyle rozumu żeby dojśc do tego, że to co napisze kompletnie nie ma na to wpływu a wręcz może mu pomóc szybciej dojść do wniosku, że dobrze zrobił :) a niech się dziewczyna ośmiesza :)

Gość z klasa
Troche sie z niektorymi nie zgadzam. Jesli miedzy nami bylo dobrze a nawet bardzo dobrze. On uczciwie powiedzial,ze nie chce ze mna byc,bo to jednak nie to, to dlaczego mam go obrazac.Przyjamniej nie zaloze kiedys tu postu "O Boze obiecywal mi zlote gory, mowil,ze kocha a teraz zostawil a ja tak cierpie".... Pokazac,ze to wszystko mam gdzis co bylo,byloby glupie, bo on tak nie zrobil Tak sie chyba nie zachowuja dojrzali ludzie. Temat postu brzmi "JAK ZACHOWAC SIE Z KLASA".

Gość Z klassa
No wlasnie : jeżeli uważasz, ze on postapil uczciwie a Ty nie chcesz go obrazac, wiec po co w ogole kontynuować rozmowe? Cokolwiek napiszesz, on może to odczuc albo jako twój zal ( a chyba nie o to Ci chodzi?) , albo jako lekceważenie. Jeżeli zignorujesz , będzie to najlepsze wyjście. Wg powiedzenia " glupi ludzie się mszcza, madrzy wybaczają, a inteligentni ignorują":-)

Gość gość
Oj laska jest tyle sposobów... 1 to ignorancja i jeszcze raz ignorancja. Jak jesteś z******ta to sam zrozumie, jak nie, jego strata, kumasz?

Gość gość
Moja droga, z klasą, to znaczy bez narzucania się. Skoro cię ktoś zostawił, a ty chcesz mu jeszcze napisać list, w którym będziesz wylewała mu jak to było dobrze i co z nim przeżyłaś, to to nie będzie twoja klasa, tylko dowód na to, że chcesz z nim kontaktu, i nie szanujesz jego decyzji, a co za tym idzie pozwalasz mu się poniżyć, kiedy będzie miał czas i znowu chciał umoczyć. Po rozstaniu żadne wyjaśnienia nie są nikomu potrzebne bo mieliście na nie czas, kiedy byliście razem. Teraz to takie trochę masło maślane. Posłuchaj rad innych i nie pisz nic, a jeśli nie możesz o nim zapomnieć, to zachowaj przynajmniej rozsądek i jaką taką godność i milcz. To jest klasa.Inne działania z twojej strony spowodują jedynie ośmieszenie i pogardę. A tego byś pewnie nie chciała. Tym bardziej, że w życiu możesz jeszcze spotkać wartościowego człowieka. 🖐️

Gość gość
tak czasami jest ale potem sie zmienia jak sie wie o co chodzi :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
poje.....ło was z tym filmikiem chorej psychicznie.