Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

szansa na 3 ciąże bliźniaczą

Polecane posty

Gość korneli1988

witam. dwa razy byłam w ciąży bliźniaczej. tzn 1 ciąża bliźniacza potem pojedyncza a kolejna bliźniacza. jaka szansa ze kolejna bedzie bliźniacza. Bardzzo prosze nie wypisywac obrazliwych rzeczy typu dzieciorob itp. nikt nie wie co przeszlam.. z gory wielkie dzieki

Gość gość
Tzn ze masz 5 dzieci? Szanse sa duze ale nikt tego nie wie jakie

Gość korneli1988
niestety nie.. mam 2 coreczki.. to mega dluga i smutna historia..

Gość gość
A czy bierzesz jakieś leki stymulujące owulację? Brałaś leki zachodząc w ciąże bliźniacze? Czy są tendencje w rodzinie? Nikt Ci tu raczej nie da, ale jeżeli bierzesz coś stymulującego jajeczkowanie, lub w rodzinie były przypadki ciąż mnogich, to na pewno szanse są zwiększone. Weź też pod uwagę, że nie koniecznie to musi być bliźniacza ciąża, mogą być też np. trojaczki ;)

Gość korneli1988
nie nie nic nie biore :) u mnie w rodzinie bylo pelno blizniakow. ja tylko nie mam rodzenstw blizniaczego.. :)

Gość gość
daj spokój dwie córeczki to wystarczający powód do szczescia

Gość gość
mam to samo. u mnie w rodzinie ciąże mnogie są częstsze niż pojedyncze. tydzień przed zrobieniem testu okazało się, że moja siostra będzie mieć trojaczki bo jedna zygota się dodatkowo podzieliła. ja mam parę bliźniaczek jednojajowych urodzonych w 38tc siłami natury i jedno dziecko urodzone przez cc w 32 tc. drgie nie przeżyło przez syndrom podkradania

Gość korneli1988
czyli tez mialas 2 razy blizniaki? to ani nie mowcie ze trojaczki :) czekam na usg i zobaczymy co bedzie :)

Gość gość
Kobitki a jak sobie radzicie z bliźniakami w sensie opieki, wychowywania? A aż dwie lub 3 pary bliźniąt?????? Matko!! Zazdroszczę i podziwiam Was:)

Gość czarneoczymam
Witaj Kornelia! Kiedyś pisałam z Toba na Twoim poprzednim topiku,nie wiem czy pamiętasz. Ja na n 100% będę miala moja wymarzona córeczkę. A Ty w którym jesteś tyg.?

Gość gość
korneli ja bylam 2 razy w ciazy blizniaczej, teraz boje sie ze kolejna tez bedzie blizniacza, bo jednak o zawsze wieksze ryzyko.. a u ciebie co sie stalo? poronilas?

Gość korneli1988
hej kochane jestem w 8 tyg :) tak tak pamietam :) bylam na usg.. lekarz powiedzial zebym byla spokojnie ze jedno dzidzi jest ale mi sie wydaje ze ja 2 widzialam. kolejna wizyta 03.04 pozdrawiam

Gość korneli1988
hej kochane a co u was :)