Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z nężem

Polecane posty

Gość gość
O wolnosci od dziecka mozna myslec, gdy staje sie pelnoletnie. Do tego czasu - niewazne czy ma lat 3 czy 13 - jest sie zobowiazanym do zaspokajania jego potrzeb, w tym potrzeby obecnosci i bliskosci, ktora nie zawsze maleje wraz z wiekiem dziecka. 3-latek ma prawo oczekiwac, ze nie bedzie spychany na tor boczny. Tatus niby wyksztalcony i na stanowisku, a nie zna sie na podstawowej roli ojca. Przykre.

Gość gość
I ty mu na to pozwoliłaś? Nie no dziewczyno, stara prawda mówi, że małżeństwa się w łóżku godzą, a wy w takiej sytuacji na pogodzenie nie macie szans

Gość gość
14:00 Do lozka nalezy sie klasc juz pogodzonym. Radze pocztac wiecej na temat komsekwencji zalatwiania spraw poprzez seks.

Gość gość
to chyba najbardziej wk.... ze nic z toba nie ustalil, ladna mi "niespodzianka" ktora tylko przynosci problemy.nastepnym razem kupi ci kiczowata sukienke ktorej bys nie ubrala i powie "niepodzianka"

Gość gość
A kto tu pisał o seksie?

Gość gość
a ja powiem tak - wasz problem wcale nie jest taki duży :) w sumie intencje są dobre...a że mężczyzna to czasem duży chłopiec...cóż...trochę dziwne, że ucieka do siostry, ale niech idzie -sam się zdystansuje i przemyśli... to, że chce z tobą czas spędzać - super, dobrze o nim świadczy... jeśli chodzi o rozstanie z dzieckiem - też jestem mamą kwoką...i nagle ryp - wylądowałam z małym (1,5 roku)w szpitalu na 3 tygodnie...było poważnie... i ja pod koniec pobytu już nie dawałam rady...siłowo...musiałam iść na noc do hotelu, a z małym została babcia...i co? ryczałam, jak bóbr za nim...:) ale nic mu się nie stało przecież... Twój mały ma 3 latka...może trzeba go troszkę uczyć samodzielności...(ja nie jestem taka hop siup, jak co niektóre tutaj...).. hm...taki wyjazd we dwoje? oh, kobietko, ja mogę pomarzyć... może udałoby się małego przystosować....i próbować z tymi nocami u babci...parę razy...-on się oswoi :) i wtedy lot...

Gość gość
Autorko, nie ma czego żałować. Paryż jest przereklamowany - wieża ohydna za dnia, kieszonkowców od groma, miasto capi szczynami, pełno śmieci wszędzie, obsługa w kafejkach itp. b.często gburowata. Ja się dałem nabrać i zaprosiłem swoją żonę, mało mnie nie udusiła już na miejscu :)

Gość gość
Bankomat się buntuje i żona w ciężkim szoku :-)