Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedzcie się

sex w ciąży, lepsze czy gorsze doznania?

Polecane posty

Gość wypowiedzcie się

jestem w 4 miesiącu ciąży, do tej pory nie mogliśmy z mężem ze sobą współżyć ale od jakiegoś czasu mamy zielone światło w tym temacie. w ramach ostrożności wczoraj mąż zaczął mnie tylko dotykać i masować na dole i kurde, w życiu nie miałam aż tak intensywnych doznań! każdy dotyk i ruch odczuwam kilkanaście razy bardziej intensywnie i przyjemnie niż przed ciążą i aż się boję co to będzie jak dojdzie do normalnego stosunku. a jakie są wasze wrażenia z sexu w ciąży?

Gość gość
na początku ciąży może i fajnie, masz tez więcej śluzu, a to duzo daje. Ja teraz jestem w 8 miesiącu i od jakich 3 miesiecy, odkąd mam duzy brzuch, dla mnie jest strasznie nie wygodnie, męczy mnie sex :/

Gość wypowiedzcie się
nie rozumiem, męczy cię więc czemu nadal współżyjecie? żeby zaspokoić męża a sobie zrobić nieprzyjemność? :O

Gość gość
a czy ja napisałam, ze robie cos na siłę?? chciałaś wiedziec jakie ciężarne maja odczucia to napisałam. ja tez nie rozumiem- skoro ci dobrze to czemu nie współżyjecie tylko sie paluszkami dotykacie jak dzieci z gimnazjum??

Gość gość
Jak sobie przypominam doznania z sexu w ciąży to mam ochotę znowu w nią zajść :P dodatkowo cały czas byłam podniecona więc pierwszych 6msc miałam życie seksualne jak nigdy wcześniej. Potem brzuszek trochę przeszkadzał ale dla chcącego nic trudnego :P

Gość gość
Ja jestem w czwartym i pół miesiąca ciąży i każdy orgazm jest tak silny że aż staje mi całe podbrzusze ale to napięcie wtedy jest tak silne że aż strach bo macica bardzo się napina i potem kilka minut jest jak na zakwasach (pobolewa trochę). Na mnie działają tak jedynie pieszczoty łechtaczki ale robimy to bardzo rzadko bo boję się tego mocnego napięcia w brzuchu. Nie wiem jak jest u was? Dodam że to moja druga ciąża i w pierwszej było to samo tyle że już w trzecim miesiącu orgazmy były intensywniejsze.

Gość gość
U nas podobnie. Przed ciążą potrzebowałam długich pieszczot łechtaczki , obecnie wystarczy że mąż kilka razy podotyka a ja muszę walczyć z uczuciem by za szybko nie dojść bo szkoda mi doznać :D. Orgazmu pochwowego niestety nigdy nie dane mi było odczuć , nawet teraz ale nie martwi mnie to bo nadrabiamy to rewelacyjnie :D. Najlepsze jest to że podczas podmywania się prysznicem w ciągu dnia (siadam na krawędzi wanny) też mam dużą przyjmność i gdybym tak dłuużej się podmywała to szybko bym doszła. Niesamowite i aż przykre że kiedyś minie :D.

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://www.seks-telefon.eu/