Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie to sa bezczelni szooooook

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie, mam ubranie do chrztu wiec zamiast sprzedac napisalam ogloszenie ze oddam za darmo ale za DOBRA kawe! I wiecie co zglosila sie do mnie dziunia po to ubranie puka do drzwi a ja przez judasza patrze a ten bezczel trzyma zwykla neskafe w ręku!!! A pisalam ze chce dobra droga kawe a nie jakieś fusopodobne gowno. Nie otworzylam jej udałam ze mnie nie ma a jak zadzwonila powiedzialam ze nieaktualne. Ale to jeszcze nic!!! Przylazla kolejna locha nie spojrzalam co trzyma w ręku otwieram drzwi a ona trzyma w reklamówce przezroczystej KAWE Z BIEDRONKI najtańszy syf!!!!nie wytrzymalam powiedzialam ze taka kawe niech w dope sobie wsadzi i zamknelam jej przed nosem drzwi. W****ilam sie na maxa czlowiek chce z dobrego serca oddac cos za darmo to przychodza z takim syfem!!! W zlosci wzięłam to ubranie pocielam i w goownie wymazalam wlozylam do reklamówki zanioslam na śmietnik nikt go nie dostanie!! Serce,boli czy wszyscy da tacy? Dobrze zrobilam?

Gość gość
Haha hahaha co za debilka

Gość gość
A jaką kawę byś chciała za starą szmatę? Fajne prowo swoją drogą, uśmiałam się trochę :D

Gość gość
Hehe, pewnie liczyłaś że ktoś ci Kopi Luwak kupi za kawałek ściery XD

Gość gość
dalam za ciuch 250zl wiec jeżeli mam gest i chcialam komus biednemu sprawić radosc żeby i jego dziecko poczuli sie jak bogatsza ksiezniczka w kościele żeby poczuli jak to jest mieć na sobie jedwabie a nie szmatke od chinola to oczekiwalam wdzięczności i chociaz jakiegoś dobrego dalerberca,jako są czy cos w ten deseń ceny znam i tak powyżej 30 zl chcialam do tego moze jakieś mersi,lindory i oddac mogę ale na boga nie za kawe z biedronki!!!!!!!szok jak ludzie wykorzystują dobre serce

Gość gość
Biednego nie stać na takie luksusy chciwusko.

Gość gość
Chciwisko???nie zalamuj mnie oddaje cos za DARMO!!!!

Gość gość
prowo 💤

Gość gość
dobra kawa to 200 zl. jakbym miala ci ja kupic za stara szmate to wolalabym dolozyc i kupic nowa , nie przesadzaj ze za takie ubranko dalas 2500zl. watpie by cie bylo stac,

Gość gość
Nie wiem gdzie tu prowo jasny przekaz mialam oddam cos za darmo chce dobra kawe zamias dobrej kawy,chcieli mi dać tani syf w****ilam sie i wyrzucilam do smieci ubranko moze źle zrobilam zaluje teraz gdyby nie fakt podarcia to gowno latwo odprac :( smutno mi

Gość gość
250zl ,mialobyc

Gość gość
Weź se słownik i sprawdź znaczenie słowa "za darmo". Nie dość, że chciwa p***a, to jeszcze kretynka totalna.

Gość gość
Idiotka.. Ty nie oddajesz za darmo, tylko WYMIENIASZ jeśli już... więc trzymaj się prawdy... bo albo dajesz za darmo, czyli za nic, albo wymieniasz za kawę. Po drugie.. to i tak nie jest prawda!!! Bo co? Podajesz ludziom swój adres i co? Nawet nie zapytałaś z ciekawości jaką to ma kawę dla ciebie (z małej pisze świadomie)? Więc wymyśliłaś sobie chyba całą tę historię.. bo jak już coś, ktoś chce na wymianę, to pisze CO, konkretnie (czyli nazwę kawy, czekolady, pieluch itp). Bo co to znaczy: dobra czekolada? dobra kawa? dobre pieluchy? Każdy woli coś innego! Dla mnie na przykład nie ma dobrej kawy, każda jest tak samo paskudna.. więc pewnie kupiłabym jakąś nescafe czy prime, albo jacobs, to te znam z reklam.. ;) a tak, to się nie znam.. A ty pusta jesteś kobieto.. i co? fajne pocięte ciuszki? radochę miałaś jak to niszczyłaś co?

Gość gość
jesteś zwykła suką ,po co ty obłudna larwo chrzciłaś swoje dziecko skoro teraz tak ludzi obgadujesz ,jakim trzeba być badziewiem żeby tak sie zachować ,weź sobie zeżryj do ubranko ,albo k***a sprzedaj jak żydzisz . ja bardzo wiele rzeczy oddałam nigdy na nic nie liczyłam .

Gość gość
250a nie 2500!slepa jestes? Liczylam na kawe za 30 zl minimum ale nie za 5!!!

Gość gość
widzisz ze napisalam 250zl.mialo byc widze dobrze chciwa pindo

Gość gość
Katoliczka od siedmiu boleści.. biedne dziecko.. ze ma taką posraną matkę Powinni ci zabrac dziecko.

Gość gość
jest sklep z kawami świata tam kawa 10dkg, kosztuje 300zl. a filizanka 30zl. i to jest dla mnie dobra kawa

Gość gość
nie powinni jej zabrać ,tylko wcale nie powinna ich mieć ,bo swoim zachowaniem pokaże dzieciakowi jakim trzeba być sępem i powielać będzie dzieciak takie zachowanie a po co .po co takie następne pokolenie . I nie chodzi mi o to aby coś komuś dawać ,ale o sam fakt jak można ludzi obgadywać ,k***a może ktoś nie miał 30 zł na kawkę dla hrabianki a kawa w/w jest dla kogoś ok ,trzeba było napisać w ogłoszeniu oddam łacha za kawę za minimum 30 zł .

Gość gość
Za to ja wiem gdzie tu prowo ;)

Gość gość
a w ogóle co ja piszę ,oddam to oddam a jeszcze napisane za darmo ,to jak k***a za darmo czy zamienię na kawę .Bo oddaje to się za nic .

Gość gość
no nie powinna mieć dzieci, ale skoro ma, tzn. że coś jest nie tak.. powinni je zabrać od niej, bo na matkę się nie nadaje! Jaki ona da przykład dziecku? Mogła normalnie sprzedać za 50zł i sama sobie kawę kupić, a nie.. napisała "dobrą kawę" (dobrą czyli jaką????), a teraz ma pretensje.. to tak, jak napisać w ogłoszeniu "za dobrą czekoladę" i dostać np. lindora 80% kakao.. ktoś powie, że bardzo dobra, smaczna, zdrowa.. i znana firma.. a ja powiem: czekolada do śmieci, bo nie jadam gorzkiej ..i co? określa się jasno, co się chce dostać w zamian.. albo oddaje się za darmo.. ale widać ona jest taka głupia, że nie rozumie pojęcia "za darmo"

Gość gość
A ciekawe co na to Jezus. Wiesz, że jałmużn to jeden z dobrych uczynków a chciwość jeden z grzechów głównych?

Gość gość
prowo a dlaczego ,poczytała byś na innym forum o przypadku ale pokasowali tam też takie chytruski były a w dodatku okazało się że oszustki

Gość gość
W ogloszeniu napisalam wyraźnie dobra kawa wiec niech mi tu żebrak nie wyskakuje z reklamówka biedronkowej kawy to wstyd zresztą. Chce cos takiego pic jego sprawa a gdybym napisala ze chce dobre wino? To myslicie ze sepy co by przyniosly?pryte za 5zl a zamiast eleganckich slimkow pewnie szlugi z przemytu!!! Taki typ ludzi!!!i to jest smutne wykorzystują ze ktoś cos chce za darmo a mi kultura osobista nie pozwolila zapytac w rozmowie telefonicznej jaka konkretnie będzie to kawa

Gość gość
glupia jestes, nescafe to nie jest dobra kawa??? poza tym napisalas ze oddasz za darmo LUB za kawe, ogarnij sie debilko

Gość gość
Napisalam oddam za darmo za dobra kawe! Jeżeli juz tak konkretnie chcesz wiedzieć. Nikt mnie nie pocieszy? Smutno mi,

Gość gość
ja kawe duze opakowanie kupuje na bazarze za 7,50zl. i uwazam ze jest najlepsza na swiecie, przyzwyczailam sie i pije ja 0d 2 lat, zadna jakas znana nawet nie pamietam nazwy

Gość gość
Ona ma rozwój mózgu na poziome 2 latka.. Ciągle upiera się przy swoim. I nadal nie rozumie, co znaczy "za darmo" ihihihi Mamy idiotkę nr 1 w tym roku.. Wszyscy jej piszą, co znaczy, "za darmo", ale ona nadal nie rozumie, że za darmo, tzn. za nic!!! A wymiana jednego przedmiotu na drugi to już nie jest za darmo! A jak ma takie durne wymagania, mogła napisać jaką chce tę kawę.,, a nie.. teraz udaje, że to ona ma rację, a każdy jest skąpcem, bo kupił jakąś tanią kawę.... normalnie.. debilka.

Gość gość
Zwierzam sie wam ze swoich problemów a wy mnie obrażacie? Pewnie same wyludzacie od bogatszych ludzi drogie podarki. Jestem dobra zyczliwa osoba co tydzień zostawiam kolo śmietnika troszke chlebka dla okolicznych biedniejszych ludzi potem mamy polewkę z mężem jak jakas biedna schyla,sie po ten chlebek :) ucze wtedy księżniczkę,żeby byla wdzieczna ze ma takich rodzicow