Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaKiA

dzwieczyny,siedzicie na kafe,bawicie sie z dziecmi a..

Polecane posty

Gość mamaKiA

wiadomosci nie czytacie,nie boicie sie,wejdzcie na onet i wp chociazby,przeciez w naszym kraju szykuje sie wojna..nie boicie sie o dzieci,nie robicie zapasow.nie myslicie o wyjezdzie?

Gość gość
idz sie leczyc.

Gość gość
właśnie :D

Gość gość
hahah wojna :D z kim???DDDDD

Gość gość
ale ten narod durny w Polsce :D Wcale sie nie dziwie ,ze jest bieda :DNajpierw moda na koniec swiata ,teraz moda na wojne w Polsce. Komu ta Polska biedna potrzebna???

Gość gość
z rosją :(

Gość mamaKiA
pomyslcie,na Ukrainie juz sie zaczyna..od nas niedaleko, wy nic nie myslicie na ten temat? serio?

Gość gość
nie będzie żadnej wojny z Polską :o ogarnij się. Ja mieszkam przy samej granicy z Ukrainą, mąż żołnierz i mam pewność, ze nie ma sie o co srać

Gość mamaKiA
coz,czytam wiadosci,komentarze i troche sie boje.. a skad Twoj maz zolnierz ma takie info,ze wojny nie bedzie? moze Putin mu powiedzial? i nie wierze ze przy granicy mieszkasz i sie nie boisz?

Gość jhkkljjklkjl
Przede wszystkim: nikt z was nie zdoła uciec, bo granice zostaną NATYCHMIAST zamknięte. WSZYSTKIE granice. Lądowe, powietrzne i morskie. W JEDNEJ chwili zostaną postawione na nogi wszystkie oddziały Straży Granicznej, a wojsko będzie je osłaniać, ponieważ całe wojsko polskie znajduje się na zachodzie kraju, to granica z Niemcami i Czechami będzie pilnie strzeżona, a ludzi z województw zachodnich w pierwszej kolejności będzie brać się do wojska, no bo będą najbliżej garnizonów wojskowych. Jak się wojna rozkręci, to Putin zrzuca parę atomówek i z polski zostaje tylko dziura, ani żywego człowieka. Zatem nie ma raczej co się martwić, skoro i tak wszyscy zaraz wyparujemy w jednej chwili, a ci, co nie wyparują, skonają po latach w straszliwych męczarniach. Polska pójdzie do odstrzału w pierwszej kolejności, zniszczenie infrastruktury i dywizji dowodzenia NATO w Szczecinie będzie priorytetem, chodzi o to, aby żadne wojska z Europy Zachodniej nie były w stanie dotrzeć na terytorium Rosji. Tak jak w latach 80-tych taki wariant był zakładany w drugą stronę, to teraz takie niebezpieczeństwo grozi nam ze strony Federacji Rosyjskiej. Bez szlaków komunikacyjnych i ośrodków dowodzenia Rosjanie nie muszą obawiać się o swój byt. A warto pamiętać, że to oni mają największe na świecie zapasy broni atomowej, trzy razy większe, niż samo USA...

Gość gość
Ja myślę. I zamierzamy wyjechać jak tylko zrobi się niebezpiecznej na ukrainie. Mamy ponad roczne dziecko. Mieszkamy przy granicy z niemcami.

Gość gość
ja mam spakowane rzeczy na wszelki wypadek i troche jedzenia z dlugim terminem,jakby cos jestem spakowana w 5min, tylko czy to cos pomoze,mam 2jke dzieci,mieszkam w samym centrum Pl maz jest w szwecji.ale mysle ze nie zamkna nam granic Niemcy co?

Gość gość
Taaak, czerpcie swoja wiedze z takich portali i komentarzy, a potem się nakręcajcie. Dlaczego ma być wojna i z kim?