Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roczek

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny w maju jest roczek mojej córki i chciałam się dowiedzieć jak wy byłyście ubrane na roczku waszych dzieci. Chciałam sobie kupić koronkową czarną sukienkę ale nie wiem jakie dodatki. Może pomożecie.

Gość gość
A co to jakaś gala czy co? Mój synek też w maju będzie miał rok.

a może powiedz co by Cię ucieszyło gdybyś dostała w prezencie dla dziecka? bo pod koniec kwietnia mamy roczek Męża chrześnika i nie wiemy co kupić...

Gość gość
na imprezę w maju polecam raczej coś bardziej w kolorze, w końcu to wiosna, więc czemu na czarno... My mamy roczek w kwietniu i planuję kupić jakąś zwiewną skromną sukienkę, wygodną przede wszystkim, pamiętaj, że na tej małej uroczystości nabiegasz się pewnie za maluchem, więc sztywne kiece i szpile raczej odradzam, chyba, że tobie tak wygodnie...

Gość gość
oj sądzę że się nabiegam. Ale chciałam chociaz jakoś wyglądać w kościele.

Gość gość
a do kościoła to po co lecisz??? tak tylko pytam :(

Gość gość
ja byłam ubrana w czerwoną sukienkę w sumie bez dodatków bo Młody mi wszystko ściąga :D ale... sukienkę miałam mieć ubraną na swój ślub cywilny :]

Gość gość
do gościa z 11:28:39 na msze roczkową dziecka.

Gość gość
co wy macie z tymi imprezami na roczek? jakbyscie na jakis bal co najmniej sie szykowaly. zamiast zrobic luzna imprezke przy grilu to wskakujecie w kiecki i wynajmujecie lokale dl 50 gosci... co to za zwyczaje? i nie pytam zlosliwie

Gość gość
my nie wynajmujemy lokalu. będzie tylko 10 gości i jak będzie ciepło to zrobimy grilla. Po prostu chciałam się zapytać was dziewczyn o sukienki. Przecież później taką koronkową mogę latem sobie założyć. A chce po prostu też ładnie wyglądać http://montowniawizerunku.blog.pl/2012/06/03/wariacje-vol-4/ Chodzi mi o taką

Gość gość
Ladna ale na grilla nijak nie pasuje.Bedziesz wygladac smiesznie stojac przy grillu ale biegajac za dzieckiem w takiej kiecce.Pamietaj,ze to dzien twojego dziecka a mi sie zdaje,ze to ty chcesz robic za gwiazde

Gość gość
wg mnie fajna i normalna ta sukienka. A po co w ogóle się fajnie ubierać? przecież za dzieckiem najwygodniej się biega w starych dresach, bez makijażu i bez fryzury :] z tym że jeśli zdecydujesz się na grilla to uważaj dobierając ciuszek bo możesz poplamić ;) a co do lokali-my mieliśmy impreze na 12 osób ale gdybym miała więcej kasy zaprosiłabym do lokalu-dlaczego? bo NIC nie muszę przygotowywać.

Gość gość
gościu z 11:47 a wy jak robicie grilla to przygotowujesz go ty czy mąż? współczuje męża palanta który nawet nie potrafi mięsa obrócić.

Gość gość
u mnie przy grillu zawsze stoi mąż :) a raz tez mogę wyglądac seksownie.

Gość gość
11:57 co to znaczy nie potrafi miesa obrobic?Pytam z czystej ciekawosci.

Gość gość
12:08 przeczytaj dokładnie, bo jest NAWET z pl znakami..

Gość gość
Konkretnie pytam o samo slowo "obrobic"

Gość gość
tylko tam nie ma takiego słowa ha ha ha ha

Gość gość
Ja miałam wlasnie koronkowa czarna sukienke na roczku mojego dziecka .

Gość gość
U ciebie na wsi tak mówią?

Gość gość
współczuje nieumiejętności czytania, rozumiem, mama do szkoły nie posłała, czy rodzina patologiczna?

Gość gość
A ja lubię otworzyć sobie piwko i siedzieć przy grillu przewracając karkóweczkę i kiełbaski z jednej strony na drugą.Relaksik:) Dlaczego uważacie,że to zadnie tylko dla mężczyzn?Kobietki nie róbcie z siebie księżniczek,które mają dwie lewe:)

Gość gość
Wytłumacz co to znaczy?Nie potrafisz?Obrobić możesz gałę mężowi

Gość gość
gościu z 12:15 tu chodzi o impreze na roczek a nie o siedzenie przy piwku bo to 2 różne rzeczy, chyba że na roczek jakbyś robiła grilla też być otworzyła piwko i siedziała sobie?

Gość gość
gościu z 12:18 skoro obrabiasz gałę mężowi to może troszkę spermy do oka wpadło? ja nie używam takich słów a tobie współczuje, kolejna nieudana próba staraczko? czy mąż ma inną?

Gość gość
Nie wytłumaczysz?Szkoda ale widzisz tak to jest jak używasz słów,których nie rozumiesz tępaku.Mama wieśniaczka nauczyła córunię wieśniaczkę słowa,którego obydwie nie rozumieją.

Gość gość
12:19 chyba nie zrozumiałaś co miałam na myśli:)napisałam ogólnie o grillu bo ktoś wyżej napisał tak jakby to było tylko zadanie dla mężczyzny a ja tak nie uważam:) wolę grillowanie niż stanie przy garach w kuchni:)

Gość gość
gościu z 12:32 ja to napisałam, ale to było odnośnie tego, że jak stać przy grillu w jakiejś fajnej kreacji i że będzie wyglądać śmiesznie :) to dlaczego w ten dzień przy grillu musi stać ona, skoro może ładnie wyglądać, a nie ubrać się jak kocmołuch bo musi ONA przy grillu stać i jeszcze za dzieckiem biegać, po prostu Ona ma robić wszystko, a facet co? ma w ten dzień zasiąść przy stole i jak gość się zachowywać?

Gość gość
właśnie ze wszystkich wypowiedzi na kafe wynika, że to kobiety biegają za dzieckiem i tylko one stoją przy garach/grillu. W głowie mi się to nie mieści, że wybieracie sobie takich facetów lub nie potraficie ich odpowiednio ustawić. Jak jest spotkanie rodzinne, to mam czas na wszystko, na rozmowę, na spokojne wypicie herbaty/wina czy na spokojny posiłek. Dzielimy się wszystkim na pół z mężem, dziecko nie "wiesza" się tylko na mnie, nie biegnie tylko do mnie po pomoc, bo oboje RAZEM wychowujemy dziecko.

Gość gość
Pocałujcie mnie w d**ę z takimi radami.Chciałam was zapytać o zdanie a wy nic konstruktywnego nie potraficie napisać.Zazdrościcie,że was nie stać na taką sukienkę czy,że z waszą nadwagą byście się w niej nie prezentowały najlepiej.Szkoda czasu na was,mąż mi chyba lepiej doradzi.