Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie ze ta laska zdala normalnie czy dala dupy Jest to w ogole realne

Polecane posty

Gość gość

Wiedzialem wczoraj w poczekalni w pordzie. Moj kolega,mial egzamin. Mnostwo ludzi. Przyszla taka dziewczyna, mloda pewnie z 18 lat miala ale mowie Wam wygladala mega atrakcyjnie. Dlugie, grube blonda wlosy. Ubrana cala na czarna w jakas skore i czarne obcisle spodnie. Miala bardzo ladna twarz. Wszyscy sie za nią obejrzeli. Po tym jak ja wywolana wrocila po jakiejs pól h usmiechnieta i do swojego taty (chyba) mówi "zdalam a jakby inaczej". Spędziliśmy tam trzy godziny i w tym czasie nie zdam chyba NIKT. Wszyscy ze smutnymi minami albo nawet zaplakani wychodzili. Moj kolega tez jest super lierowca a nie zdal. To jest niesprawiedliwe ze wystarczy byc kobieta żeby dostać dokument. I ona jeszcze z taka pycha w glosy e oznajmila tacie ze zdala

Gość gość
kolega super kierowca we własnym mniemaniu chyba albo ty jestes tym kolega :D Myślisz, że jak panna ładna i zgrabna to głupia jest jak but? Widocznie przewyższa was umiejętnościami.

Gość gość
Co ma uroda do umiejętności? Można być brzydkim i nie zdać, jak ty. ;)

Gość gość
Ja mam prawko a ten kolega naprawdę dobrze jeździ. Jednak go oblali ba jakiejs glupocie, bo nie zatrzymal sie na,znaku stop. Serio spędziliśmy tam trzy godziny (kolega wcześniej tego samego dnia mial teorie) i obserwowalem ludzi. Nie widzialem nikogo kto by zdam a ona taka odstawiona i wrocila z papierkiem! K***a podejrzane to trochę sami przyznacie

Gość gość
gość kolega super kierowca we własnym mniemaniu chyba albo ty jestes tym kolega smiech.gif Myślisz, że jak panna ładna i zgrabna to głupia jest jak but? Widocznie przewyższa was umiejętnościami. x Popieram :)

Gość gość
ja zdawalam w 2006 roku, zaraz po tym jak weszly zmiany, egzamin na miescie 40 min i kamery w samochodach, i co ? poszlam z mezem, on mi mowie na luzie, a to zobaczysz jak za 1 razem jest, nie zdasz bo kto zdaje za 1 razem i co ??? zdalam !!!! moj instruktor nie bylz zdziwiony bo ponoc dobrze jezdzilam na jazdach i jak tak czulam :) wgl z mojej grupy 12 osob zdaly 2, ja i jakis chlopak, a po wszystkim dowiedzialam sie ,ze mialam najgorszego egzaminatora, najbardziej wredny itp, no mily nie byl , ale zdalam, jechalam dobrze, do dzis wielu nie wierzy,ze zdalam ot tak sobie,ze bez zalatwien, bo w rodzinie malo kto zdawal tak, moja szwagierka, pupilek rodziny, zdala za 6, i jest bol d**y, ale wszystko weryfikuje zycie, jezdze super, nie boje sie najwiekszych miast i skrzyzowan, a ona jezdzi tylko w promieniu 10 km bo sie boi, a jak jezdzi haha, czas sie pogodzic, ze sa lepsi i gorsi, i jak ktos jest facetem, nie znaczy,ze urodzil sie wspanialaym kierowca, kuzyn zdawal 8 razy, i to w przeciagu kilku lat, bo juz sie poddal

Gość gość
piszesz ,że kolega oblał bo nie zatrzymał się przed znakiem STOP i według Ciebie to jakaś głupota!!!!! załamka!!

Gość gość
On mega zwolnil i ocenil sytuacje. Zadzialal impuls. To akurat byla taka droga ze,nic tam nie jezdzi wiec sie tylko upewnil

Gość gość
a ja zdałam za 4 razem ale za same głupoty mnie oblewali;] za głupoty a nie ważne wykroczenia jak nie zatrzymanie się na przed znakiem stop!! No ale te głupoty z mojej winy. Czasu nie cofnę, przed każdym egzaminem bardzo się stresuję i robię głupie błędy. Za 1 razem-nie zaliczyłam nawet łuku...porażka i wstyd-bo to robiłam już dobrze od początku kursu, nawet instruktor był zaskoczony. Później przy parkowaniu uderzyłam dwa razy w krawężnik...niby lekko ale to nie ma znaczenia-teraz jak się nie stresuję, że ktoś mnie ocenia to idzie gładko :) Za 3 to miałam dziwną sytuację, instruktor kazał mi się odwołać, bo egzaminator mnie oblał niesłusznie ale ja jestem z tych strachliwych, więc darowałam sobie i za 4 już było wszystko super..:)

Gość gość
zrobiła lodzika !