Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ona

Moj chlopak ma badoo.... !!

Polecane posty

Gość zrozpaczona ona

ostatnie logowanie 8 marca....... poryczalam sie... help!

Gość gość
mialam to samo, zalozylam fikcyjne konto i sprawdzilam czy wykazuje chec flirtu... tak tez bylo:( zatem, po rocznym zwiazku sie z nim rozstalam :( zaden kochajacy facet nie bedzie szukal czegos na boku!! ZADEN!! glowa do gory kochana, jeszcze spotkasz szczescie

Gość gość
Hahahahaha tylko powiedz, że nie podaje tam danych personalnych.

Gość gość
ja juz też mam :]

Gość zrozpaczona ona
zalozylam fikcyjne konto napisalam do gnoja ale nie odpowiedzial choc wiadomosc przeczytal....

Gość gość
moja kolezanka po 6 latach poprosila mnie bym zagadala do jej faceta na fb.umowilam sie z nim. przyjal.przyszedl na spotkanie i ....zobaczyl moja kolezanke! tlumaczyl sie, ze byl tam by kupic papierosy.:D olala go. po 6 latach! gnojek!

Gość gość
k***a trace juz nadzieje na normalne zycie......

pisz do niego, faktycznie go sprawdz, szybko sie wyleczysz, szkoda marnowac czas

Gość zrozpaczona ona
napislam wiadomosc odczytal (widac w komunikacie ze odczytana) ale nie odpisal mi nic...

Gość gość
a co dokladnie napisalas? moze skumal, ze laska ktora dopiero co zalozyla konto juz wypisuje do facetow i uzna Cie albo za desperatke, albo zorienyuje sie ze to gra. moglas troszke poczekac. a jakie fotki wstawilas? jakiejs totalnej sexbomby z neta? czy po prostu jakiejs ladnej dziewczyny, a zdjecia wygladajace jak zwykle, amatorskie?

Gość zrozpaczona ona
zdjecie przecietnej dziewczyny robione z reki a napisalam tylko "czesc" nic wiecej :(

Gość gość
moze jest zajety czy cos. daj mu czas na zlapanie haczyka

Gość zrozpaczona ona
zajety? odczytal wiadomosc przeciez to widac a czemu nie odp nie wiem ale sie dowiem zapytam go dzisiaj po co mu tam konto

Gość gość
ja poczekalam z tym, poznalam wiecej faktow... i wtedy mu pokazalam kiedy przyszedl z kwiatami w walentynki rok temu :(( jakis tydzien lacznie zajelo mi "flirtowanie" z nim i zbieranie wiadomosci. zalil sie tej wymyslonej dziewczynie ze ma zranione serce, samotny od pol roku....(bylismy razem rok) i inne bzdury. pokazalam mu jego wlasny profil i wiesz co? wyparl sie tego! no co za cymbaly ten swiat nosi to niewyobrazalne;) to nie jego! ;) uwazaj, bo Twoj tez tak moze to skwitowac ale nie nabieraj sie... stac Cie na kogos lepszego niz takiego frajera.

poznałam się z moim chłopakiem na badoo;p i wiem, że on wciąż ma to konto. ja do niedawna też miałam. tyle, że jak mi się przypomniało wykasowałam. on też to zrobi, ale nie pamięta hasła. muszę go przycisnąć, żeby wykasował sobie badoo raz na zawsze:)

Gość zrozpaczona ona
wlasnie mu napisalam ze wiem .... i wylaczylam telefon nie jestem w stanie z nim rozmawiac :(