Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladalam przypadkiem chlopaki do wziecia i

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę uwierzyć ze tacy istnieją.Czy im za to placa?Przecież oni sie kompromitują.Czy oni tego nie widza?Smiac mi sie chcialo ale tak szczerze to mi ich szkoda.

Gość gość
I jeszcze jakie wymagania maja -szuka szczuplej w określonym wieku z duzymi cycami blondynki a sam wygląda jak troll z lasu bez zębów i przechlana mordą.

Gość gość
no właśnie też mnie to zastanawia :) W sumie to znam kilku z małych miejscowości i są tam tacy ale to nie jest reguła.

Gość gość
Ta a do tego piwsko w ręku fajka i telefon z poprzedniej epoki i sie użala zamiast wziasc sie do roboty.

Gość gość
najbardziej śmieszą mnie ich wymagania względem kobiet a sami od siebie nic dać nie mogą. Jeden z nich mówił, że szuka kucharki..itp.;] I że musi żyć na zupkach chińskich, po prostu śmiać mi się chciało. Oglądaliśmy z mężem ten "serial" i też nie może uwierzyć, że istnieją tacy nieogarnięci faceci co nawet obiadu nie potrafią sobie zrobić. Lepiej żyć na zupkach chińskich niż w końcu nauczyć się gotować? :)

Ale jak można się z tego śmiać przecież bardziej powinno być ci być przykro i smutno.

Gość gość
nie mozna nie ma na to sposbpw mow ze to nie ty i tyle :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Dzisiaj dobry byl ten co opowiadal ze lubi owoce morza kraby i ślimaki jeblam

Gość gość
Bandziorek jest the best :)

Gość gość
a mi nieraz niektorych bylo szkoda, ten film to zenada, zeruja realizatorzy na krzywdzie innych, a ci faceci tak daja sobie za kilka zl. pomiatac i kpic z siebie kurde przeciez to tacy prosci faceci ze wsi, ,mysla ze zrobia kariere i znajda fajna babke ale jeden taki starszy facet mial firme ,mial kupe kasy piekny dom i mowil ze jego kobieta mialaby wszystko, na na takiego to moze bym poleciala

Gość gość
darek- ale czemu ma być mi przykro? Jedynie tylko z tego powodu, że przechodzą zawody miłosne. Ale jeśli ktoś sam niewiele sobą reprezentuje a oczekuje modelki to chyba trochę jest to śmieszne? I jeśli ktoś woli jeść samą chemię bo nie chce mu się nauczyć gotować to też jest to śmieszne. Bo niby czemu smutne? Mam żałować lenia?

Gość gość
Ten co ma dom i firmę to oblech a poza tym wie czego chce i napewno będzie rzadzil.a jego syn taka ciapa

Gość gość
Taaaa bandziorek i jego marzenie o fiacie 126p,które jest nieosiągalne.twierdzi ze wtedy napewno by mial dziewczyne.a moja corka ostatnio zobaczyla takiego fiacika i sie pyta mamo co to za dziwne Male autko to dla dzieci.....

Gość gość
a mnie najbardziej śmieszyły karciary :) Nie wiedziałam, że coś takiego jest :)

Gość gość
Karciary tez wymiataly a ten koles niezly zjeb gada przez Tel z laska i wpieprza spagetti mlaska chrząka tlucze sie tym widelcem no litości..,

"13:07ale jeden taki starszy facet mial firme ,mial kupe kasy piekny dom i mowil ze jego kobieta mialaby wszystko, na na takiego to moze bym poleciala" czyli lecisz na jego pieniądze a nie na niego?

Gość gość
do 13;07 kochana,musialabys robic w polu i wszystko ogarnac,a pomysl czy wiele bys miala z tej kasy,facet sknerzy i pewnie dlatego niema kobiety,ile bys z tego miala?nawet porzadnych zakupow bys pewnie nie zrobila ...bo szkoda kasy

Gość gość
Obejrzałam wszystkei sezony, to sa po prostu nieudacznicy, większośc bez pracy, jeden na utzrymnaiu ojca który pracuje, ten co ma te stawy, dom mu postawił, teraz się przyssała do niego taka zezowata dziwczyna.

Gość gość
Ja to czasem ogladam i mam ubaw lepsze niż komedia ale jest mi ich szkoda

Gość gość
A jakby sie za takiego wziasc co ma gospodarke pole.potem slub rozwód i polowa majątku.

Gość gość
Powinni jeszcze zrobić wersje dziewczyny do wzięcia bom ciekawa jakie są na wsiach

Gość gość
kochani a co macie przeciwko ludziom ze wsi czy to wieś czy miasto to wszędzie sa ludzie chamscy bez kultury, zawistni chyba nawet ludzie ze wsi są lepsi ,milsi ,uczynni ja po ślubie też zamieszkałam na wsi u męża dla mnie okreslenieWIESNIAK to nie dotyczy człowieka że mieszka na wsi tylko jego zachowanie i ogólnie tak, zresztą w filmie nie wszyscy pochodzą przecież ze wsi

Gość gość
A jakby sie za takiego wziasc co ma gospodarke pole.potem slub rozwód i z z gospodarki i pola nie ma żadnych kokosów, szkoda zachodu

Gość gość
Ale nikt nic nie ma przeciw ludziom ze wsi natomiast ci występujący w tym serialu są prymitywni i sie kompromitują.

"13:08gość Ten co ma dom i firmę to oblech a poza tym wie czego chce i napewno będzie rzadzil" ---a co boisz się tego że będzie rządził?Co to za facet co nie rządzi?Chcesz przydupasa? Jakby nie rządził to by nie miał firmy nie sądzisz?

Gość gość
No to niech sobie rzadzi jak widać jego rzady sprawiają ze zostalo mu jechanie na ręcznym albo jakieś platne uslugi bo w końcu go stać.....

Gość gość
słowo "wieśniak" od zawsze było słowem określającym ludzi mieszkających na wsi-nikt się za to nie obrażał. Teraz jednak jest dodatkowe znaczenie-określające osobę prostaka, chama i myślę, że ludzie tak często używają tego słowa w tym drugim znaczeniu, że ludzie mieszkający na wsi czują się oburzeni nazywani wieśniakami. Dla mnie nie ma znaczenia gdzie kto mieszka, praktycznie wszystkie wakacje w dzieciństwie spędzałam u rodziny na wsi i był to najlepszy okres w moim życiu. Uwielbiam polską wieś choć cale życie mieszkam w mieście. I szczerze mówiąc nie spotkałam ani jednej takiej osoby jak chłopacy do wzięcia, ale rzekomo tacy też się zdarzają.

Gość gość
a mnie śmieszyła ta "agencja matrymonialna" pana Stasia. Jak uczył drugiego starszego pana podrywu. Śmiać mi się chciało, bo ten starszy pan miał chyba z 60 lub nawet 70 lat a szukał takiej do 35 max bodajże. No chyba sobie kpi;]

Gość gość
A gdzie to oglądacie? Na Ipli czy w TV jeszcze leci?

Gość gość
ja na ipli, w tv nie wiem kiedy jest emitowany/