Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym pójść jeszcze na studia.

Polecane posty

Gość gość

Przez spory okres w moim życiu chorowałam, przez co nie udało mi się skonczyć studiów. Teraz mam 27 lat, pracuję, mieszkam w Warszawie i chciałabym pójść na jakieś studia zaoczne. Czy są tu osoby w podobnej sytuacji? Nie jest dla mnie za późno? Mam niezłą pracę, ale zawsze mogłoby być lepiej...

Gość gość
Czemu nie a co chcesz studiować?

Gość gość
Zawsze miałam całą gamę pomysłów w głowie... Lubię pracę z dziećmi, ciekawi mnie trochę medycyna i psychologia, położnictwo. Nie wiem. Po tym jak zaczęłam zdrowieć mam ochotę zawojować świat hihi. Niekiedy jest mi ciężko. Nigdy nie miałam przyjaciółki która zrozumiałaby moją sytuację... właściwie nie było nigdy w moim życiu osoby która by to zrozumiała, poza moim lekarzem oraz moim narzeczonym.

Gość gość
oczywiscie to dobra decyzja Ja zdecydowałam się na studia mając niezłą i pewną pracę,w wieku 26 lat.Studia w zupełnie innym zawodzie,wszystkie koleżanki pukały się w głowę,że po co mi to ,że weekendy zajęte ze na nic czasu nie będę miała A teraz..to ja się smieje z nich :) Owszem musiałam poniesc wiele wyrzeczeń ale mam teraz jeszcze lepszą pracę teraz,ogroomna satysfakcję,nowych znajomych i czas żeby nadrabiać wszystkie stracone weekendy. Ucz się:)

Gość gość
Jeśli bardzo chcesz i Cię stać, nie zastanawiaj się.