Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostry Seks po 50

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, że w tym wieku znacznie pożądanie wzrasta w małżeństwie. Bo dzieci dorosłe, zazwyczaj ustawieni finansowo i mieszkaniowo. Tak więc wiele małżeństw dopiero wtedy wie co to jest prawdziwa miłość i namiętność.....

Problem w tym, że kiedy skończę 50 to moje dzieci wcale nie będą jeszcze dorosłe. I na seks też nie mam co liczyć, skoro już w wieku 43 lat miałem kłopoty z uzyskaniem erekcji :O

Gość gość
To fakt, że w tym wieku wzrasta miłość i pożądanie. Bo w ambitni ludzie w młodości dążą do kariery i dużych pieniędzy. I taka szkolne miłostki są śmieszne. Widok takich małolatów w parku zakochany jest co najmniej żałosny bo zazwyczaj kończy się tak, że po roku znajomości zaliczają wpadkę i kończy się miłość zaczynają kłopoty. Zero romantyzmu. A tak jak widać jak tacy dziani w kasę bo to już po wyglądzie i ubiorze widać 50latkowie. Spacerują po parku przytuleni od razu widać, że prawdziwa miłość!

Gość gość
Ja myślę że w tym wieku zdecydowanie małżeństwa robią to chętniej

Gość gość
Mam sąsiadów w tym wieku i śmiem twierdzić, że to prawdziwa miłość! Jak to się mówi bara bara i gitara! jak tak słychać odgłosy