Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli zaproszę kolegę do siebie na wieczór

Polecane posty

Gość gość

napiszę mu wiadomość, że jestem sama w weekend, i może wpadnie wieczorem do mnie, to czy zrozumie to jako zaproszenie do łóżka? Przyznam, ze właśnie o to mi chodzi, ale czy nie wyjde na dziwke? Nie pomyśli sobie o mnie łatwa laska? On mnie starsznie pociaga i jest miedzy nami chemia, nie musze byc w nim w zwiazku, ale po prostu mam takie parcie na sex z nim, że szok

Gość gość
Oczywiscie, ze pomysli, ze jestes latwa laska, ale na pewno skorzysta z okazji. Bedziesz dla niego tylko wrokiem na sperme.

Gość gość
ale ja do zadnego innego faceta sie tak nie zachowuje tylko do niego. Nie jestem latwa. Ale po prostu on tak na mnie dziala, ze kiedy o nim mysle to az sie podniecam. Nigdy ta zadna z was nie miala, nie czula ta wielkiego pozadania?

Gość gość
a dopisz żeby kondonów nie zapomniał po co po nocy jeszcze gdzieś łazić?

Gość gość
Mozesz sobie pisac i uwazac sie za kogo chcesz, ale chyba kazdy facet uzna za latwa kobiete, ktora sama zaprasza go do domu w jednym celu. Albo desperatka albo puszczalska.

Gość gość
Lubisz być bita metalowym prętem?

Gość gość
myślałaś jak to jest w łóźku z 39 latkiem ?

Gość gość
lubisz chodzic w ponczochach z pasem i szpilkach na platformach?

Gość gość
pomysli ze jestes łatwa.. No i w sumie bedzie mial racje.. Spoko mozna miec chcice i chciec sie seksic ale umiej sie przyznac sama przed soba ze jestes latwa :P na twoim miejscu zaprosilabym go nie wspominajac ze bedziesz sama.. Powiedz ze np na film :P

Gość gość
Prałbym cię metalowym prętem a potem tak długo srał do mordy aż byś się zesrała moim gównem

Gość gość
owszem. lubie ponczoszki i szpileczki, a Ty gosciu z 14:55 jestes chory psychicznie:(

Na 99% będzie wiedział o co chodzi. I jeśli nie jesteś szpetna to przyjdzie i Cię puknie. Pomyśli też, że jesteś łatwa. Ale przecież jesteś, więc co Ci to przeszkadza? ;)

Gość gość
jak będzie dobrze wychowany to Cię zerżnie,a jak nie to cham i prostak, albo co gorsza giejowy.

Gość gość
Uległa łatwa laska