Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam rozumieć te spojrzenia

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wygląda tak: Siedzę w aucie na tylnym siedzeniu, a kierowca podczas jazdy cały czas spogląda na mnie w lusterko.Jak mam to odczytać?

Gość stciviony
mial ochote cie zerznac

Gość gość
Moze po prostu korzystał z lusterka, zeby kontrolować drogę za prowadzonym pojazdem:o

Gość gość
Patrzył wprost na mnie i to co chwile. Droga była pusta.

Gość Joaśkaedfneij
Zakochał się

Gość Joaśkaedfneij
Jak zwykle żarty :D

Gość gość
Kiedy się gdzieś widujemy, to też się bacznie przygląda. Znajomi też to zauważyli.

Gość gość
A skad wiesz, ze droga byla za wami pusta? Odwracałas sie ciagle?

Gość gość
Założenie jest takie, że droga była pusta, a kierunek spojrzeń pewny.

Gość Patkaanann
Autorko na tym forum nikt Ci mądrze nie odpowie bo tu same oszołomy.

Gość gość
jak usiadlas po stronie kierowcy za nim, to jego lusterko jest ustawione pod katem, i moze sprawaic mylne wrazenie,ze patrzy sie na Ciebie a patrzy sie na droge z tylu. kazdy kierowca tak robi co kilka sekund kontroluje ruch za pojazdem i obok. Nastepnym razem usiadz po drugiej stronie i zobacz czy bedzie spogladal na Ciebie odwracajac znacznie glowe w Twoim kierunku, jelsi tak tzn , ze cos jest na rzeczy.

Gość gość
To była droga wśród pól i przez całą drogę była pusta, a ja siedziałam w środku tylnego siedzenie, ponieważ obok mnie też siedziały osoby.

Gość gość
a ja myślę , że masz zbyt bujną wyobraźnię , i interpretujesz sobie to w wygodny dla Ciebie sposób , sama jestem kierowcą i gdyby ktoś siedział po środku na tylnym siedzeniu w czasie kiedy prowadzę samochód , to też bym zerkała , taki odr******można powiedzieć ''ciało obce'' , więc nie wyobrażaj sobie Bóg wie czego . Nie rozumiem kobiet , obdarzonych przez faceta łaskawym spojrzeniem , które od razu doszukują się w tym drugiego , a wręcz trzeciego dna , to takie żenujące :-(

Gość gość
A ja bym nie zerkał co chwile na kogoś w czasie jazdy. Chyba, że ktoś by mnie czymś zainteresował. Z resztą to niebezpieczne w czasie jazdy ciągle gapić się w lusterko zamiast na drogę.

Gość gość
Ja się niczego nie doszukują bo ten gość mnie w ogóle nie interesuje, ale nie trudno zauważyć tych spojrzeń.

Gość Asiaaaaaafmeimfi
Ja bym się nie patrzyła na kogoś w lusterko ot tak, tym bardziej w czasie jazdy. Kim w ogóle jest ten facet?

Gość gość
dziwne , facet Cię nie interesuje , niczego się nie doszukujesz , to po co zakładasz taki temat ? Ja bym nad tym przeszła do porządku dziennego .

Gość gość
To był partner znajomej i w tamtym czasie byli w okresie planowanie rozstania z jego strony. Dodam tylko, że to kobieciarz.

Gość gość
Temat zakładam, bo koleżanka miała podobną sytuację ale facet się jej w przypadku podobał.

Gość gość
no co w związku z tym , napisałaś że Cię nie interesuje , wytłumacz po co drążysz temat ,jak bym chciała roztrząsać spojrzenie kazdego faceta , to musiała bym rzucić pracę , bo tak na prawdę to codziennie ktoś na nas patrzy , i to nie koniecznie dlatego że mu się podobamy

Gość gość
Piczko powyżej, przestań komentować bo jak Cię temat drażni, to komentuj wątki o penisach itp. Zamiast tu siedzieć, zacznij pracować. Autorko, być może mu się spodobalaś.

Gość gość
co za typiara z ciebie:d

Gość gość
Na mnie też znajomy się kiedyś patrzył i okazało się, że mu sie podobam. Faceci często patrzą jak mu się ktoś podoba.

Gość dupaw krzakach
Na mnie też pewna laska się patrzy uważnie, gdy się widzimy i nie wiem o co biega

Gość gość
komentuję , bo od tego jest kafeteria , a przy okazji nikomu nie ubliżam , o penisach , a raczej jednym rozmawiam tylko z moim mężem , a pytam , bo nie mogę się nadziwić temu , ze jak chłop spojrzy na babę dłużej niż dwie sek. i częściej niż dwa razy , to tej się od razu wydaje nie wiadomo co , i zaraz leci zakładać temat , co by wszyscy utwierdzali ją w jej przekonaniu , bo a nóż widelec mu się podoba LUDZIEEEEEE !!!!!!!!!!!!!! Tak więc autorko patrzył na Ciebie bo mu się podobasz , bądź druga opcja : patrzył na Ciebie , bo nie mógł się nadziwić Twojej brzydocie . Morał z tego taki , że kobity potrafią być czasem durne. Z poważaniem ''piczka powyżej".

Gość gość
pewnie patrzy czy nie dłubiesz w nosie :)

Gość gwoli wyjasnienia
moze wydalas mu sie podejrzana :-P