Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona222

chlopak nie pozwala mi wychodzic z domu

Polecane posty

nie pozwala mi wychodzic z domu to dosyc dobijajace boji sie ze ktos mu mnie zabierze do tego ostatnio przypomnieli sobie o nim jego koledzy ktorzy do dluzszego czasu mieli go w d***e jaraja ziolo i martwie sie o niego za kadym razem jak sie z nimi spotyka :( szukaja przygod ... kiedy sie klucimy juz nie tak jak kiedys probuje naprawic sytuacje tylkow ychodzi i dzie sie z nimi spotkac co mam robic .. a ja zostaje sama w domu

jak to zabrania?? a co ona ma do twojego wychodzenia, wychodzisz i koniec zero dyskusji!! do pracy albo na zakupy tez nie wychodzisz?? dziwne, a poza tym on jest zwykłym ćpunem, mozg mu się od jarania zlasuje i będziesz się z debilem użerac, olej palanta i znajdź sobie kogos lepszego

nom do sklepu tez nie moge wyjsc sama chyba ze z rodzina on uwaza ze nie jara przysiega mi to i ze mnie kocha do tego udezyl mnie kiedys i nie moge o tym zapomniec kiedy sie kucimy wychodzi do nich i ja zostaje sama juz boje si co kolwiek powiedziec bo nie chce spedzac tygodnia w domu jezeli sie postawie i powiem ze ide na jakas impreze to mnie zostawi a ja tego chyba nie zniose bo niewyobrazam sobie zycia bez niego byly chwile w ktorych byl idealny niestety teraz kiedy oniw rociliw szystko zaczelo sie psuc

Gość gość
a czy Ty wiesz o tym, ze jestes polanalfabetka? byk na byku w Twoich wypowiedziach:o🖐️

jestem zalamana a ty mi piszesz o jakis p*****lach nie interesuje mnie to w tym momecie ma gorsze problemy nie wiem co zrobic :( chce ratowac ten zwiazek tylko jak

Gość gość
uciekaj i to szybko. chyba ze chcesz za prę lat założyc topic o tym jak mąż cię bije, kontorluje i każe rodzić kolejne dziecko

najgorsze to ze dla niego ze wszystkiego zrezygnowalam chlopak nie jest polakiem :( pochodzi z muzlumanskiego spoleczenstwa kiedy go nie poznalam mialam znajomych kolezanki teraz jestem od wszystkiego odcieta boje si ejuz miec pretensje do niego bo co nie powiem to sie zlosci i idze do kumpli zostawiajac mnie sama w tym momecie

Gość gość
Prowo 1/10 🖐️

czesto byl tez slodki i czuly i pamietam te chwile nie potrafie go dlatego zostawic boje sie ze juz nie pokocham kogos tak jak jego