Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś u fryzjera. Klientki oczekujące w kolejce śmiały się ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Była tam jedn baba po 50tce z kolezanką i z nastoletnią córką, slyszalam jak mnie obgadywaly i sie rechotały na ucho :( czulam sie upokorzona :(

Gość gość
Poznasz głupiego po śmiec****ego.

Gość gość
A co na to właścicielka salonu??? To nie jest zakład z wyższej pólki, obowiązkiem właściciela i jego personelu, jest reakcja na takie zachowania, to swiadczy o renomie danego zakładu- albo Panie zachowuja się , jak należy, albo niech wracają, skąd przyszły , czyli na palmę- zwróc uwagę, że tak zazwyczaj robia małpy- tak się rechoczą, gdy jedna z nich coś robi. Ale na poważnie. Wiem, że to bardzo nieprzyjemne i nie wiadomo, jak zachowac się w takiej sytuacji. Właścicielka zakładu powinna zareagować. Nie przejmuj się kretynkami i zmień fryzjera. Pozdrawiam.

Gość gość
No tak to jest zazwyczaj, ze w salonach kosmetychnych jak i fryzjerskich to tylko plotki i smiechy. Niestety. Ale powiem Ci, ze mnie tez rechocza czasem. A czemu? Otoz od kilku miesiecy nie farbuje wlosow i wygladam tak, ze polowa ciemna a polowa jasna. Zapuszczam dodatkowo.

Gość gość
bardzo jestem ciekawa w jaki sposób właścicielka zakładu powinna zainterweniować ? :D

Gość gość
już widzę jak włąścielka pozbywa sie klienteli bo jakiejś smarkuli z przerośnietym ego wydaje sie ,ze wszyscy na nią patrza:D

Gość gość
wygolić obśmiewaczkom po wielkich pasach przez środek głowy, żeby poczuły co to rechot z innych na własnej głowie ;)

Gość wlaścicielka zakładu
ale pani, co ja mogę? :( ze mnie też rechoczą kiedy schylam się po upadnięte grzebienie :(

Gość gość
pani właścicielko - a co za zakład pani prowadzi skoro nawet grzebienie są u pani upadłe ?:D

Gość nożyczki fryzjerskie
a ze mnie? :( na mój widok ta starsza dostaje spazmów, to jakaś ćpunka chyba :(

Gość gość
A ja uwazam, ze skoro sie z Ciebie smialy to musialy miec jakis powod. Bez powodu by Cie nie obgadaly... jakby weszla ogarnieta babka do salonu to wstydzily by sie nawet spojrzec. Musialo z Toba byc cos nie tak. Moze tluste wlosy czy cos. zastanow sie....

Gość właścicielka zakładu
pracuj pani jak wszyscy dokoła rechoczą ze wszystkiego, toż ręka się trzęsie, a noga drga :( ale przed lustrem to poker face

Gość gość
ty sie dziewczyno ciesz ,ze sie z ciebie śmiały przed usługą a nie po :)