Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cammii

Problem w miłości

Polecane posty

Gość Cammii

Witam wszystkich ! Wiem że to forum jest przeznaczone dla kobiet, ale chcialam żebyście mi pomogły z pewnym kłopotem. Zacznę od tego że mam 16 lat. Na urodzinach koleżanki spotkałam bardzo fajnego chlopaka w moim wieku. Co prawda nie rozmawialismy zbyt wiele, ale coś poczułam. Patrzyl mi się w oczy nawet przez przypadek dotknął mojej reki. Miesiąc później znalazłam go na fb i mu napisalsm w pewnej sprawie i odpisał. Więc tydzień później napisalam co tam u niego i nie odpisał. A tak mi na nim zalezy. Minęło już dużo miesiecy. Czuje Że się ułoży ale chyba tracę nadzieje. Żałuję że mu napisalam. Co zrobic? Proszę pomóżcie

Gość gość
czego żałujesz? koleżeńskiej propozycji "przyjaźni"? Może spotyka się z kimś?

Gość gość
Urocze :)

Gość Cammii
Żałuję że mu napisałam. Mamy wspólne zainteresowania. Nie wiem czemu ale czuje że coś stoi nam na drodze. Raczej się nie spotyka z nikim wiem to od koleżanki

Gość Cammii
Dziewczyny mam dwa pytania. Co to znaczy jak chlopak się tak patrzy w oczy? A drugie pytanie czy można jakoś na fb zobaczyć kto ogląda mój profil czy nie ma takiej opcji?

Gość Cammii
Do gość- co twoim zdaniem znacży kolezenska propozycja przyjaźni? Bo nie wiem jak to interpretować

Gość Cammii
Proszę pomóżcie

Gość zolw1993
Szukaj w necie instrukcja do introwertyków.

Gość Cammii
Zolw1993 - twój komentarz jest tu zbędny. Nie chcesz pomoc to nie pisz głupstw. Nie jestem nieśmiała. A mój problem jest dosyć poważny. Ten chlopak to mój odwal i jeśli nie miałeś / as takich problemów to nie pisz tutaj.

Gość zolw1993
Mówiłem o facecie a nie tobie i dlaczego myślisz że introwertycy są nieśmiali.

Gość Cammii
Ideał *

Gość Cammii
Słuchaj on jest taki jaki jest. Dość popularny, bardzo miły. I zależy mi na nim. Może speszyl się po pomyślał że mu się podobam a nie jest jeszcze gotowy na poważny związek. Chce być jak narazie jego przyjaciolka, ale nie wiem jak dać mu to do zrozumienia. Bardzo proszę o rady. Nikt nie był w takiej sytsuacji?

Gość zolw1993
A może po prostu daj mu czas do namysłu parę dni .Albo podejdź i spytaj się go co go interesuje.itp.

Gość Cammii
Niestety nie podejde i nie spytam. Mieszka daleko odemnie, więc nie mogę. Śle dam mu czas. Tylko już długo czekam. Zobaczę jeszcze ;)

Gość Cammii
A właśnie zlow993 jestes chłopskiem może coś doradzisz ? Nie byłam zbyt zahłanna pisząc mu? Jak ty byś postąpił ?

Gość zolw1993
Jeżeli to faktycznie introwertyk to przez co najmniej tydzień będzie się zastanawiał lub będzie do niego dochodziło co ma o tobie myśleć.

Gość Cammii
Poznański kwiatek polny- wiem że chce pomoc i pomaga tylko na początku źle zrozumiałam wiadomośc, ale teraz już wiem. Nie wiesz jaki on jest więc nie mów tak. Spytam się kuzyna. Może coś mi o nim powie.

Gość zolw1993
Nie spojrzałem się że minął miesiąc .Więc raczej jest to niemożliwe .WIDOCZNIE CIĘ OLAŁ.

Gość Cammii
Jestem Kamila :) oboje macie rację. Nie wiem co zrobić w tej sprawie. Mam wvglowie kilka pomysłów, ale jak coś znowu mi nie wyjdzie to kurcze on mnie znienawidzi :( . A tego nie chce. Czułam taka magię pomiędzy nami. Oboje lubimy H.P :) czułam że go znam już od dawna że wszystko o nim wiem. Dziwne to. A spotkkalam go już kiedyś w piaskownice :D poczekam jeszvze trochę

Gość Cammii
Teraz to się fatalnie czuje :( on jest nieśmiały jeśli chodzi o miłość, ale.. No nie wiem.

Gość zolw1993
Chociaż kiedyś dusiłem w sobie zakochanie przez ponad rok.

Gość Cammii
Kiedyś myslam że jest mi przeznaczony,a teraz to już niewiem

Gość zolw1993
Nie istnieje coś takiego jak przeznaczenie ,jest tylko ślepy los stara prawda mówi :miłość nie szuka miłość znajduje. A cha tu masz coś ciekawego system osobowościowy http://enneagram.pl/.

Gość Cammii
Dzięki zlow. Zobaczę czy się ułoży. Doceniam twoje słowa. :)

Gość zolw1993
Polecam się na przyszłość. Oczywiście na f.kafeteria.pl

ja uwazam ze przeznaczenie istnieje :) ale zgadzam sie tez z tym ze milosc sama nas niejednokrotnie znajduje. Zauwazylam tez, ze kiedy usilnie szukamy jej, to nikogo fajnego nie poznajemy, a jak nie szukamy, to nagle- bach! sama tak mialam ;)

Gość gość
No hej kwiatuszku. Pamiętasz mnie jeszcze:) Miło Cię widzieć optymistycznie nastawioną do życia i w dobrym humorze, mam nadzieję, że Twoje" miłosne sprawy" idą w dobrym kierunku. Pozdrawiam.