Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiałka Raz

Oczy jak żarówy co to znaczy

Polecane posty

Gość Nieśmiałka Raz

Cześć. Nie jestem 15 letnim gimbem, ale jestem dosyć nieśmiała i nie mam bujnego doświadczenia w sprawach damsko-męskich... Czy jeśli chłopakowi z którym byłam kiedyś skłócona, od dawna oczy świecą się jak "żarówy", dwa błyszczące reflektory, na mój widok, uśmiecha się gdy mnie widzi "pierwszy raz danego dnia", a ostatnio jakieś pół godziny nie wiedzieć czemu cieszył się jak debil gdy przyszłam niezapowiedziana do jego miejsca pracy i chwile się podroczył....a mimo to nie zaprasza mnie na kawę, to znaczy, że mu się podobam i mogę liczyć na to, że jednak mnie gdzieś zaprosi? Nie wiem jak mam to rozumieć, w końcu byliśmy kiedyś pokłóceni. Też mi się podoba więc co ja w ogóle mam zrobić?

Gość Nieśmiałka Raz
Odpiszcie mi coś. potrzebuje porady, przecież też czasem nie wiecie jak obchodzić się w takich sprawach.;) Help Help Help. :)

Gość gość
Tu nic sie nie da zrobic, prawdziwy facet wykazuje inicjatywe

Gość Nieśmiałka Raz
No tak tak, ale on też ma swoje "negatywne doświadczenia", ja jestem w stanie poczekać i dać się temu rozwinąć na początku jako znajomości a może coś potem, ale jak mam do niego latać, to chciałabym chociaż wiedzieć, czy dobrze rozumiem to jego "świecenie" itd. i czy wolno mi na to powoli reagować. Ciężko, żeby wyskoczył z inicjatywą, bo średnio się znamy, charakter też jest dla niego ważny.

Gość Nieśmiałka Raz
Wiem, że szuka dziewczyny, więc mogłabym mu się podobać bardzo, albo wcale, ale charakter jest ważny.

Gość Nieśmiałka Raz
Ej noooo...poproszę o jakieś żywsze odpowiedzi.:) Jakiś facet może się wypowie jeszcze?

Gość gość
Oj tam, ślini się do ciebie jak menel do piwa i tylko czeka na znak że mu pozwalasz.

Gość Nieśmiałka Raz
Haha. "ślini się jak menel do piwa" a piwo buzuje i puszcza bąbelki. Jego zainteresowanie nie jest bez wzajemności...jeśli w ogóle jest. A jeśli chodziło by mu tylko o ******ie, to nie obchodziło by go czy mnie interesuje czy nie, ani jaką jestem osobą, tylko że o Fajne cycki mam to "na warsztat".