Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantaaa

Czy sutki dają wam przyjemność nie zależnie od tego czy jesteście podniecone

Polecane posty

Gość Samantaaa

Jestem kobietą i tak mam. Oczywiście przyjemność może być większa bądź mniejsza, jednak zawsze ją mam. Natomiast niżej jest zupełnie inaczej, bo żeby coś czuć, muszę być na to gotowa, muszę być podniecona, po grze wstępnej. Zastanawiam się, jak to jest z innymi kobietami.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gragra
Jak sadzę mamy w wiekszosci przypadkow podobnie- nasze sutki sa bardzo wrazliwe nawet na dotyk przez bluzkę

Gość gość
Tak, ale pytanie: czy zawsze?

Gość gragra
zawsze raczej nie lecz jezeli towarzysza temu gorace mysli to jest to bardzo prawdopodobne

Gość gość
Bo ja mam właśnie tak, że odczuwam przyjemność mimowolnie, gdy ich dotykam i chciałam wiedzieć czy inne kobiety też tak mają. Jest to duży plus, bo czasem zdarza mi się, że się masturbuje i nagle przestaję czuć, tracę ochotę czy coś, wtedy właśnie dotykam jedną ręką piersi i znowu "wracam do gry".

Gość gragra
przy masturbacji nasze sutki sa bardzo pomocne ale raczej bez ich szczypania, chociaz to kwestia gustu

Gość gość
Nie no, szczypanie boli, chyba że ktoś jest przyzwyczajony. Po prostu się po nich dotykam. Właśnie dla mnie są pomocne, nie tylko przy grze wstępnej, tylko kiedy się wyłączam... nie wiem, jak to nazwać, po prostu tracę zainteresowanie - przestaję czuć.

Gość gragra
niestety nie jestem w stanie tego wytłumaczyć, kazda kobieta jest inna i ma inne potrzeby lub zahamowania. czy jak podniecasz się bez ich dotykania masz ochote by je dotknąć?

Gość Samantaaa
Tak i robię to, ale zdarza się, że nie mam na to ochoty i od razu przechodzę niżej. Heh, jednak czasem i tak potrzebuję potem wspomagacza - czyli piersi i wtedy stymuluję te miejsca jednocześnie.

Gość gragra
bardzo często ,jak mi sie wydaje, nie jestesmy skoncentrowane na jednym punkcie i pragniemy by móc dotknac wszystkiego co jest oczywiscie niemozliwe i stad byc moze u Ciebie te " przeskoki"

Gość Samantaaa
Chciałam tylko dowiedzieć się, czy wiele kobiet ma tak jak ja.

Gość gragra
trudno mówic za inne kobiety- ogólnie mówiąc Twoj przypadek nie jest okropny w koncu potrafisz dojść do szczytu

Gość Samantaaa
Hmmm, myślę, że tak nie jest. Po prostu piersi dają mi ZAWSZE przyjemność. Więc w każdej chwili mogę zacząć się po nich dotykać, podniecić itd. Nawet jeśli nie zawsze chcę :) Dlatego piersi, gdy nagle się wyłączę, są właśnie takim "nałodowaniem baterii" :)

Gość gragra
w sumie to dobrze, ze tak je traktujesz

Gość Samantaaa
Jest to plus :) A skoro jesteś kobietą, to mam pytanie. Zdarza się Tobie czuć rozkosz dotykając piersi, która jest porównywalna z rozkoszą łechtaczkową/pochwową? :)

Gość gragra
owszem mam to czasami kilka sekund przed orgazmem

Gość Samantaaa
Ja mam tak wcześniej nawet, ale muszę być bardzo podniecona.