Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE DBACIE O SWOJE PSY KOTY CZY DZIECI A POTEM PŁACZ

Polecane posty

Gość gość

aż się włos jeży na głowie jak to czytam... rybki w za małych akwariach i chlorowanej wodzie... Psy z 3 spacerami dziennie i jedzące Royal Canin albo jakieś inne "kupy". Koty trzymane w domu i dzieci którym "czasem" wolno zjeść fast fooda... A jak się któreś źle rozwija albo co gorsza umiera to pytacie dlaczego...

Gość gość
A ile razy dziennie trzeba wychodzic z psem na spacer,by nie umarl?Zart.Kobito Ty sie zajmij ludzmi katujacymi,glodzacymi dzieci,zwierzeta,a nie skupiaj sie na takich d**erelach,jak spacer 3,a nie 15razy dziennie.Sa wieksze nieszczescia,niz kot trzymany w domu.Ja dzis poslalam paczke do Fundacji Centaurus.Jedzenie,kocyk,tabletki,zabawki.Nie trzeba wydawac majatku,wystarczy popytac znajomych,czy maja stare koce,jakies pluszaki po dzieciach,etc.Zajrzyj na ich strone,zobacz jakie tam sa nieszczescia.Biadolic i pouczac latwo,ale ruszyc d**e i dzialac nie ma komu

Gość gość
Przepraszam ale mój pies dostał żarcie w tym tygodniu

Gość gość
Nie porownoj dzieci ze zwierzetami.

Gość gość
Zwierzeta sa o wiele wiecej warte od dzieciakow

Gość gość
też wspieram Centaurusa :) Tylko chodzi mi o to że na forach jest po kilka (a czasem kilkanaście) topików zdechł mi pies/kot/rybka albo czemu dziecko nie chodzi, nie mówi :O Już pal licho o te dzieci ale ludzie karmią whiskasami i dziwią się że kotek ma chore nerki :O I oczywiście 10 letnia żałoba i publiczny płacz i żal... A jak trzeba było dbać to nie było komu... I wiem że są gorsze tragedie ale chodzi mi o tych co olewają zwierze a potem płacz na forum a jak ktoś im mówi że choroba zwierzaka to ich wina to wielkie oburzenie...