Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

STRACIŁAM DZISIAJ ZAPISKI z 3 lat!! ;(( majątek mój :( jestem załamana ;((

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

mam starego ponad 5 letniego laptopa, odpala się 6 minut, więc go nie wyłaczam tylko hibernuje na noc, a on od jakiegoś czasu budzi się w nocy i hałasuje, więc kliknęłam ON długo żeby zgasł...rano otwieram - włączył się tryb awaryjny...a następnie - O ZGROZO!! sticky notes się zyebało :( :( 😭 miałam ponad 10 notatek na full, kolekcjonowałam od listopada 2011! :( miałam tam różne linki, tytuły piosenek, filmy do obejrzenia,mądre sentencje, pomysły na prowokacje na kafe, tematy skopiowane z kafe :( no po prostu wszystko :( nie wiem co dalej robić :(

Gość Bezdzietna nieszczęśliwa
O masz, znajdź firmę, która zajmuje sie odzyskiwaniem danych

niestety nie mogę skorzystać z usług takiej firmy, ponieważ te zapiski mogłyby mnie skompromitować :O zresztą nie wiem co tam mam... musiałabym siedzieć i patrzeć jak odzyskują, w dodatku odpadły mi 3 klawisze, więc ludzie z serwisu by się śmiali 😭

Gość gość
Cześć Czkawka. To naprawdę tragedia stracić trzyletni dorobek :( Ja tak straciłem roczny i od tamtej pory robię kopie. P.S Kocham panią Pani Czkawko ❤️ ;)

Gość gość
kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokoko

gość od kochania a gdzie robisz te kopie? i co miałeś w dorobku? jakieś teksty? linki do piosenek? do allegro? :D po mozolnym 3 godzinnym trudzie okraszonym licznymi przekleństwami pokroju "o kurczaczki " i gorsze udało mi się odzyskać ;( teraz wszystko skopisuję do worda zobaczymy ile stron wyjdzie ;( :D :) 🖐️:classic_cool: p.s kocham cały świat teraz :D

Gość gość
Z twojego opisu wygląda, że laptop nie był wyłączany w trybie Hibernacji tylko Uśpienia co jest błędem ponieważ komputer w dalszym ciągu był uruchomiony i gotowy do pracy.

Gość gość
Świat dzieli się na osoby na te które robią backup i na te które będą robić backup. Z twojego opisu wynika, że sticky notes nie chce się włączyć? To nic, na pewno dane ma zapisane na dysku.

Gość gimgówna się jarają
a nie możesz wyjąć dysku i odpalić w innym laptopie? zgrasz na pena i po sprawie.

wyjąć dysk? :D ot tak? proszę nie zapominać,że jestem tylko kobietą :classic_cool: bynajmniej nie informatykiem :) Zbyszek co Ty o 4 w nocy wyprawiasz? czemu nie śpisz? back up , również nie wiem co to :P widzę,że na kafe dużo speców, cieszę się, mam nadzieję,że bede mogła na Was liczyć innym razem (notatki udało się odzyskać :P)

Gość ZBYSZEK ROGAL 23 LATA
o 4 w nocy czekałem aż mi zrobisz rimming;-) lubisz rimming?

Gość gość
Hahaha, straciłaś pomysły na prowokacje na kafe :D